Eredeti Brother TX531 szalagkazetta - kék alapon fekete, 12 mm széles

Brother TX531 kék alapon fekete laminált szalag - 12 mm széles

12 mm széles, 15 m hosszú

Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs

Jól olvasható és tartós címke

Termékleírás

TX531_main

Kiemelt tulajdonságok

  • 12 mm széles, 15 m hosszú
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

A rendkívül sokoldalú TX531 laminált szalag úgy lett kifejlesztve, hogy az a legszélsőségesebb hőmérsékletnek és környezetnek is ellenálljon, így Ön mindenkor garantáltan tartós címkéket tud vele készíteni.  A kék alapon fekete laminált címkék bármilyen felhasználásra alkalmasak, akár otthon, akár irodában vagy más munkahelyeken. Kompatibilis azokkal a P-touch címkenyomtatókkal, ahol a "TX" logó fel van tüntetve a szalagkazettán.

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

Az eredeti Brother TX531 laminált szalag használatával címkéi mindig tartósak lesznek. A sokoldalú TX531 szalagok több rétegűek, így kiállják a legszélsőségesebb hőmérséklet és környezet próbáját is, a címkék felirata pedig mindig olyan élesen látható és könnyen olvasható, mintha akkor ragasztotta volna fel.

A TX531 szalagok UV-és vízállóak és ellenállnak a vegyszereknek, a kopásnak, a napfénynek és a nedvességnek.  Az öntapadó TX531 laminált szalag egyaránt alkalmas kültéri és beltéri használatra is. Számos tesztnek vetettük alá a szalagot annak biztosítása érdekében, hogy Ön a szalagot bárhol, akárhol használhassa.

A TX531 szalagok tökéletes megoldást biztosítanak a polcok, akták, tárolódobozok vagy kábelek azonosításra irodákban, munkahelyeken vagy akár otthon is.  A TX531 szalagok kompatibilisek azokkal a P-touch címkenyomtatókkal, ahol a "TX" logó fel van tüntetve a szalagkazettán, és magas teljesítményüknek és sokoldalúságuknak köszönhetően szinte bármilyen címkézési feladatra alkalmasak. 

Vissza a tetejére