Eredeti Brother TX345 szalagkazetta - fekete alapon fehér, 18 mm széles

Brother TX345 fekete alapon fehér laminált szalag - 18 mm széles

18 mm széles, 15 m hosszú

Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs

Jól olvasható és tartós címke

Termékleírás

TX345_main

Kiemelt tulajdonságok

  • 18 mm széles, 15 m hosszú
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

A rendkívül sokoldalú TX345 szalag úgy lett kifejlesztve, hogy az a legszélsőségesebb hőmérsékletnek és környezetnek is ellenálljon, így Ön mindenkor garantáltan tartós címkéket tud vele készíteni.  A fekete alapon fehér laminált címkék bármilyen felhasználásra alkalmasak, akár otthon, akár irodában vagy más munkahelyeken. Kompatibilis azokkal a P-touch címkenyomtatókkal, ahol a "TX" logó fel van tüntetve a környezetben.

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

Az eredeti Brother TX345 szalagkazetta használatával címkéi mindig tartósak lesznek. A sokoldalú TX345 címkék több rétegűek, így kiállják a legszélsőségesebb hőmérséklet és környezet próbáját is, a címkék felirata pedig mindig olyan élesen látható és könnyen olvasható, mintha akkor ragasztotta volna fel.

A TX345 szalagok UV-és vízállóak és ellenállnak a vegyszereknek, a kopásnak, a napfénynek és a nedvességnek.  Az öntapadó TX345 laminált szalag egyaránt alkalmas kültéri és beltéri használatra is. Számos tesztnek vetettük alá a szalagot annak biztosítása érdekében, hogy Ön a szalagot bárhol, akárhol használhassa.

A TX345 tökéletes megoldás a polcok, akták, tárolódobozok vagy kábelek azonosításra irodákban, munkahelyeken vagy akár otthon is.  A TX345 szalagok kompatibilisek azokkal a P-touch címkenyomtatókkal, ahol a "TX" logó fel van tüntetve a szalagkazettán, és magas teljesítményüknek és sokoldalúságuknak köszönhetően szinte bármilyen címkézési feladatra alkalmasak. 

Vissza a tetejére