1. Home
  2. Kellékek
  3. TX-315

Eredeti Brother TX315 szalagkazetta - fekete alapon fehér, 6 mm széles

Brother TX315 fekete alapon fehér laminált szalag - 6 mm széles

A rendkívül sokoldalú TX315 laminált szalag úgy lett kifejlesztve, hogy az a legszélsőségesebb hőmérsékletnek és környezetnek is ellenálljon, így Ön mindenkor garantáltan tartós címkéket tud vele készíteni.  A fekete alapon fehér laminált címkék bármilyen felhasználásra alkalmasak, akár otthon, akár irodában vagy más környezetben. Kompatibilis azokkal a P-touch címkenyomtatókkal, ahol a "TX" logó fel van tüntetve a szalagkazettán.

Kiemelt tulajdonságok

  • 6 mm széles, 15 m hosszú
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

Az eredeti Brother TX315 laminált szalag használatával címkéi mindig tartósak lesznek. A sokoldalú TX315 címkék több rétegűek, így kiállják a legszélsőségesebb hőmérséklet és környezet próbáját is, a címkék felirata pedig mindig olyan élesen látható és könnyen olvasható, mintha akkor ragasztotta volna fel.

A TX315 szalagok UV-és vízállóak és ellenállnak a vegyszereknek, a kopásnak, a napfénynek és a nedvességnek.  Az öntapadó TX315 laminált szalag egyaránt alkalmas kültéri és beltéri használatra is. Számos tesztnek vetettük alá a szalagot annak biztosítása érdekében, hogy Ön a szalagot bárhol, akárhol használhassa.

A TX315 szalagok tökéletes megoldást biztosítanak a polcok, akták, tárolódobozok vagy kábelek azonosításra irodákban, munkahelyeken vagy akár otthon is.  A TX315 szalagok kompatibilisek azokkal a P-touch címkenyomtatókkal, ahol a "TX" logó fel van tüntetve a szalagkazettán, és magas teljesítményüknek és sokoldalúságuknak köszönhetően szinte bármilyen címkézési feladatra alkalmasak. 

Kompatibilis