Eredeti Brother TX231 szalagkazetta - fehér alapon fekete, 12 mm széles

Brother TX231 fehér alapon fekete laminált szalag - 12 mm széles

12 mm széles, 15 m hosszú

Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs

Jól olvasható és tartós címke

Termékleírás

TX231_main

Kiemelt tulajdonságok

  • 12 mm széles, 15 m hosszú
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

 A rendkívül sokoldalú TX231 laminált szalag úgy lett kifejlesztve, hogy az a legszélsőségesebb hőmérsékletnek és környezetnek is ellenálljon, így Ön mindenkor garantáltan tartós címkéket tud vele készíteni.  A fehér alapon fekete fényes címkék bármilyen felhasználásra alkalmasak, akár otthon, akár irodában vagy más környezetben.

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

Az eredeti Brother TX231 laminált szalag használatával címkéi mindig tartósak lesznek. A sokoldalú TX231 szalagok több rétegűek, így kiállják a legszélsőségesebb hőmérséklet és környezet próbáját is, a címkék felirata pedig mindig olyan élesen látható és könnyen olvasható, mintha akkor ragasztotta volna fel.

A TX231 szalagok UV-és vízállóak és ellenállnak a vegyszereknek, a kopásnak, a napfénynek és a nedvességnek. 

A TX231 szalagok tökéletes megoldást biztosítanak a polcok, akták, tárolódobozok vagy kábelek azonosításra irodákban, munkahelyeken vagy akár otthon is.  Az öntapadó TX231 laminált szalag egyaránt alkalmas kültéri és beltéri használatra is. Számos tesztnek vetettük alá a szalagot, hogy annak széleskörű felhasználása bárhol lehetséges legyen.

A TX231 kompatibilis számos P-touch címkenyomtatónkkal, és teljesítményének és sokoldalúságának köszönhetően szinte bármilyen címkézési feladatot el tud vele végezni. 

.

Vissza a tetejére