1. Home
  2. Kellékek
  3. TX-221

Eredeti Brother TX221 szalagkazetta - fehér alapon fekete, 9 mm széles

Brother TX221 fehér alapon fekete laminált szalag - 9 mm széles

 A rendkívül sokoldalú TX221 laminált szalag úgy lett kifejlesztve, hogy az a legszélsőségesebb hőmérsékletnek és környezetnek is ellenálljon, így Ön mindenkor garantáltan tartós címkéket tud vele készíteni.  A fehér alapon fekete fényes címkék bármilyen felhasználásra alkalmasak, akár otthon, akár irodában vagy más környezetben.

Kiemelt tulajdonságok

  • 9 mm széles, 15 m hosszú
  • Kiváló minőségű eredeti Brother tekercs
  • Tartós, könnyen olvasható címkék

Bemutatás

Az eredeti Brother TX221 laminált szalag használatával címkéi mindig tartósak lesznek. A sokoldalú TX221 szalagok több rétegűek, így kiállják a legszélsőségesebb hőmérséklet és környezet próbáját is, a címkék felirata pedig mindig olyan élesen látható és könnyen olvasható, mintha akkor ragasztotta volna fel.

A TX221 szalagok UV-és vízállóak és ellenállnak a vegyszereknek, a kopásnak, a napfénynek és a nedvességnek. 

A TX221 szalagok tökéletes megoldást biztosítanak a polcok, akták, tárolódobozok vagy kábelek azonosításra irodákban, munkahelyeken vagy akár otthon is.  Az öntapadó TX221 laminált szalag egyaránt alkalmas kültéri és beltéri használatra is. Számos tesztnek vetettük alá a szalagot, hogy annak széleskörű felhasználása bárhol lehetséges legyen.

A TX221 kompatibilis számos P-touch címkenyomtatónkkal, és teljesítményének és sokoldalúságának köszönhetően szinte bármilyen címkézési feladatot el tud vele végezni. 

Kompatibilis