1. Home
  2. Kellékek
  3. TX-151

Eredeti Brother TX151 szalagkazetta - átlátszó alapon fekete, 24 mm széles

Brother TX151 átlátszó alapon fekete laminált szalag - 24 mm széles

A rendkívül sokoldalú TX151 laminált szalag úgy lett kifejlesztve, hogy az a legszélsőségesebb hőmérsékletnek és környezetnek is ellenálljon, így Ön mindenkor garantáltan tartós címkéket tud vele készíteni.  Az átlátszó alapon fekete fényes címkék bármilyen felhasználásra alkalmasak, akár otthon, akár irodában vagy más környezetben.

Kiemelt tulajdonságok

  • 24 mm széles, 15 m hosszú
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

Az eredeti Brother TX151 laminált szalag használatával címkéi mindig tartósak lesznek. A sokoldalú TX151 szalagok több rétegűek, így kiállják a legszélsőségesebb hőmérséklet és környezet próbáját is, a címkék felirata pedig mindig olyan élesen látható és könnyen olvasható, mintha akkor ragasztotta volna fel.

A TX151 szalagok UV-és vízállóak és ellenállnak a vegyszereknek, a kopásnak, a napfénynek és a nedvességnek. 

A TX151 szalagok tökéletes megoldást biztosítanak a polcok, akták, tárolódobozok vagy kábelek azonosításra irodákban, munkahelyeken vagy akár otthon is.  Az öntapadó TX151 laminált szalag egyaránt alkalmas kültéri és beltéri használatra is. Számos tesztnek vetettük alá a szalagot, hogy annak széleskörű felhasználása bárhol lehetséges legyen.

A TX151 kompatibilis számos P-touch címkenyomtatónkkal, és teljesítményének és sokoldalúságának köszönhetően szinte bármilyen címkézési feladatot el tud vele végezni. 

Kompatibilis