Eredeti Brother TC201 szalagkazetta - fehér alapon fekete, 12 mm széles

Brother TC201 fehér alapon fekete standard laminált ragasztószalag - 12 mm széles

12 mm széles, 7,7 m hosszú

Standard öntapadó

Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs

Termékleírás

TC201_main

Jól olvasható és tartós címke

Kiemelt tulajdonságok

  • 12 mm széles, 7,7 m hosszú
  • Standard öntapadó
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

A rendkívül sokoldalú TC201 laminált szalag úgy lett kifejlesztve, hogy az a legszélsőségesebb hőmérsékletnek és környezetnek is ellenálljon, így Ön mindenkor garantáltan tartós címkéket tud vele készíteni.  A fehér alapon fekete címkék bármilyen felhasználásra alkalmasak, akár otthon, akár irodában vagy más környezetben.

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

Ez 12 mm-es fehér alapon fekete Brother szalag ideális megoldást nyújt akár a munkahelyen, akár otthon az különböző akták, archívumok, iratszekrények, tárolódobozok vagy USB memóriák megjelölésére.

A fehér alapon fekete színű TC201 laminált szalag otthoni és irodai környezetben is egyaránt kitűnő megoldás, legyen szó akár mappák, polcok, USB memóriák, kábelek vagy bármilyen egyéb eszközök feliratozásáról.

Az öntapadó címkéket úgy terveztük, hogy ellenálljanak a szélsőséges hőmérsékleteknek, vegyi anyagoknak, a kopásnak, a napfénynek és a vízbe merítésnek, így mind beltéri, mind kültéri használatra alkalmasak.

A Brother P-touch laminált szalagok úgy lettek kifejlesztve, hogy a legszélsőségesebb körülmények között is megőrizzék tartósságukat és képesek ellenállni a hőmérséklet, napfény, víz, vegyszerek és kopás megpróbáltatásainak.

Vissza a tetejére