Eredeti Brother STe-161 stencil szalag – Fehér alapon fekete, – 36mm széles

Brother STe-161 Fehér alapon fekete stencil szalag– 36mm széles

36mm széles, 3m hosszú

Eredeti Brother stencil szalag jelölő sablon nyomtatáshoz

Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs

Termékleírás

STE161_main

Jól olvasható és tartós címke

Kiemelt tulajdonságok

  • 36mm széles, 3m hosszú
  • Eredeti Brother stencil szalag jelölő sablon nyomtatáshoz
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

A Brother P-touch címkenyomtatókhoz tervezett eredeti STe-161 stencil szalag hőérzékeny réteggel rendelkezik, amely tintát vagy speciális folyadékokat juttat a felületre a jelöléshez. Ez a nem öntapadós szalag lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén készítsen stencileket különböző méretekben. Kompatibilis a P-touch címke nyomtatókkal, amelyek a szalagkazetta burkolatán a TZ vagy TZe logót mutatják.

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

Az eredeti Brother STe-161 stencil szalagot kifejezetten arra tervezték, hogy könnyen olvasható, hasznos jelölő sablonokat segítsen létrehozni.

A hőérzékeny rétegen keresztül jut a tintát, maró hatású vegyszer vagy speciális folyadék a szalagra: Így az STe-161 szalag lehetővé teszi, hogy egyedi jelölő sablonokat készítsen, mint amelyeket akár alkatrészek, üveg felületek jelölésére is használhat. Készíthet egyedi SKU-számokat, alkatrész számokat vagy logókat, így minden jelölés tartósan megmarad.

Kompatibilis a P-touch nyomtatók széles választékával, ez a valódi Brother szalag egy különleges alkatrészjelölő rendszer részét képezi, amely segíthet a biztonsági és jogszabályi követelményeknek való megfelelésben, és hatékonyabbá teheti a munkáját.

Vissza a tetejére