Eredeti Brother MK231BZ szalag - fehér alapon fekete, 12 mm széles

Brother MK231BZ fehér alapon fekete szalag - 12 mm széles - a szalag 8 m hosszú - kompatibilis azokkal a P-touch címkenyomtatókkal, ahol a szalagkazettán az "M" logó látható.

12 mm széles, 8 m hosszú

Kiváló minőségű eredeti Brother szalag

Jól olvasható és tartós címke

Termékleírás

MK231BZ_main

Kiemelt tulajdonságok

  • 12 mm széles, 8 m hosszú
  • Kiváló minőségű eredeti Brother szalag
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

Az eredeti M-K231BZ szalaggal pillanatok alatt kiváló minőségű címkéket készíthet a P-touch nyomtatója segítségével. Legyen szó fényképalbumok, CD-k, akták vagy mappák rendszerezéséről, a Brother M-K231BZ műanyag szalagjára mindig számíthat.

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

Az MK231BZ szalagokkal kiváló minőségű, praktikus címkéket készíthet otthoni felhasználásra is. Különböző szín- és szélességkombinációkban kapható. A kis méretű kompakt kazetta közvetlen hő nyomtatással (tinta nélkül!) készíti el a címkét.

Ez a fehér alapon fekete MK231BZ műanyag szalag kompatibilis az összes olyan P-touch címkenyomtatóval, ahol látható az "M" logó a kazettán és nagyszerű segítség az akták, mappák, konnektorok, tárolók, stb. rendszerezéséhez.

A Brother által elvégzett tesztek is azt igazolják, hogy a tartós, sokoldalú MK231BZ szalagokkal minden egyes nyomtatáskor kiváló minőségű, éles, tisztán olvasható címkét kap.

Vissza a tetejére