1. Home
  2. Kellékek
  3. HSe-221

Eredeti Brother HSe-221 szalag tekercsben – Fehér alapon fekete zsugorcsöves szalag, 8.8mm x 1.5M 

Brother HSe-221 Fehér alapon fekete zsugorcsöves szalag tekercsben – 8.8mm x 1.5M 

Az eredeti Brother 5.8 mm-es HSe-211 zsugorcsöves szalag kábelek és huzalok állandó jelölésére és azonosítására lett kifejlesztve. 2: 1 zsugorodási aránynál a HSe-211 fehér alapon fekete szalagot 1,7 mm és 3,2 mm átmérőjű kábellel ajánlott használni. Az elővágott címkék mind az otthoni, mind az irodai környezetben használhatók, logókat, vonalkódokat, látogató belépőket vagy szállítási információkat jeleníthetnek meg használatukkal.

Kiemelt tulajdonságok

  • Folytonos szalag tekercsben; 8.8mm x 1.5M
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Overview

A Brother HSe-221 címkék kiválóan használhatók általános címkézési feladatok teljesítéséhez. A  8,8 mm x 1,5 m szalaggal szabványos címkéket készíthet, leggyakrabban postai és adminisztratív célokra használják, így tökéletesek mind otthoni, mind irodai környezetben.

Az elővágott címkék mind az otthoni, mind az irodai környezetben használhatók, logókat, vonalkódokat, látogató belépőket vagy szállítási információkat jeleníthetnek meg használatukkal. A cserélhető HSe-221 szalag számos Brother QL nyomtatóval kompatibilis.

A Brother HSe-221 fehér alapon fekete, zsugorcsöves szalaggal biztos lehet benne, hogy könnyen olvasható, kiváló minőségű és egyszerűen azonosítható címkéket készíthet.

A HSe-221-nél a címkék tartósan a felületen maradnak, és hosszabb ideig olvashatók.

 

 

Kompatibilis