1. Home
  2. Kellékek
  3. HSe-211

Eredeti Brother HSe-211 zsugorcsöves szalag – Fehér alapon fekete, 5.8mm széles

Brother HSe-21 Fehér alapon fekete, zsugorcsöves szalag 5.8mm széles

Az eredeti Brother 5.8 mm-es HSe-211 zsugorcsöves szalag kábelek és huzalok állandó jelölésére és azonosítására lett kifejlesztve. 2: 1 zsugorodási aránynál a HSe-211 fehér alapon fekete szalagot 1,7 mm és 3,2 mm átmérőjű kábellel ajánlott használni. Kompatibilis a P-touch címkenyomtatókkal, amelyek mutatják a HS vagy a HSe logót a szalagkazetta borítóján.

Kiemelt tulajdonságok

  • 5.8mm széles, 1.5m hosszú
  • Hő hatására zsugorodik, így könnyen olvasható a szöveg a kábelen
  • High quality genuine Brother cassette
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

Az eredeti Brother 5.8 mm-es HSe-211 zsugorcsöves szalag kábelek, vezetékek és huzalok állandó jelölésére és azonosítására lett kifejlesztve, amelyek átmérője 1,7mm - 3,2mm.

Amikor a nyomtatott csövet ráhúzzuk a kábelre és hőpisztollyal melegítjük, a cső zsugorodni kezd, szorosan körbe véve a kábelt. Nincs szükség ragasztásra, a címke meleg környezetben sem fog leválni a kábelről.

Az eredeti HSe-211 szalag számos P-touch nyomtatóval kompatibilis. A villanyszerelők és hálózatépítők eszköztárának lényeges eleme, mivel olyan egyértelmű jelölést tesz lehetővé, amely segít a biztonsági követelményeknek való megfelelésben és a hatékonyabb munkavégzésben.

Kompatibilis