Eredeti Brother WT800CL hulladékfesték-kazetta

Eredeti Brother WT800CL hulladékfesték-kazetta. 100 000 oldalas terhelhetősége

100000 oldalt nyomtat az ISO/IEC 19798 szabványnak megfelelően

Kiváló minőségű eredeti Brother kellékanyagok

Lézernyomtatója így a legjobb teljesítményt nyújtja

Termékleírás

WT800CL_szemből

Ugyanaz a mérnökcsapat fejlesztette ki, aki az Ön Brother nyomtatóját is készítette. Ez azt jelenti, hogy úgy tervezték őket, hogy együttműködjenek a kiváló minőségű nyomtatott dokumentumok elkészítésében. 

Kiemelt tulajdonságok

  • 100000 oldalt nyomtat az ISO/IEC 19798 szabványnak megfelelően
  • Kiváló minőségű eredeti Brother kellékanyagok
  • Lézernyomtatója így a legjobb teljesítményt nyújtja
  • Ugyanaz a mérnökcsapat fejlesztette ki, aki az Ön Brother nyomtatóját is készítette. Ez azt jelenti, hogy úgy tervezték őket, hogy együttműködjenek a kiváló minőségű nyomtatott dokumentumok elkészítésében. 

Bemutatás

Az eredeti i Brother WT800CL hulladékfesték-kazettával irodai lézernyomtatója úgy működik, ahogy kell, és biztosítja, hogy a nyomatok a lehető legjobb minőségen maradjanak.

A WT800CL egyszerűen telepíthető, megbízható és hosszú élettartamú kiegészítő tartozék. Számos nyomtatóval kompatibilis, hulladék-kazettáink segítik a nyomtatást. 

NE használja többször a hulladékfesték-kazettát. Amikor a nyomtató kéri, cserélje ki a hulladékfesték-kazettát egy eredeti Brother WT800CL -re a nyomtatási minőség megőrzése érdekében. Ha a jelenlegi hulladékfesték-kazettát az ajánlott számú nyomatszámon túl hagyja, a nyomtató működésében probléma jelentkezhet.

Bemutatás

 
Megbízhatóság és minőség

Megbízhatóság és minőség

Győződjön meg arról, hogy Brother nyomtatója továbbra is az elvárt eredményeket produkálja, ha a WT800CL hulladékfesték-kazettával működik. Bár léteznek olcsóbb cserealternatívák, csak az eredeti WT800CL hulladékfesték-kazetta garantálja, hogy készüléke továbbra is olyan gyorsan és hatékonyan fog működni, ahogy Önnek szüksége van rá.

 
 
Garantáltan munkára tervezve

Garancia a minőségre

Ne feledje, hogy a Brother kellékek használata az egyetlen módja annak, hogy nyomtatója továbbra is a lehető legjobban működjön. A WT800CL hulladéktároló-kazettát úgy tervezték, hogy Brother nyomtatója a lehető legjobban működjön, és idővel jobb értéket biztosítson Önnek.

Támogatás - At your side

A Brother által nyújtott támogatás: "at your side"

Az eredeti Brother kellékanyagok használata védi a nyomtató garanciáját. A Brother mindig Ön mellett áll: 'at your side" Vállaljuk, hogy kiváló értékesítési támogatást nyújtunk Önnek – vásárlás előtt és után egyaránt.

 
Két papagáj repül a dzsungel felett

Környezetvédelem és újrahasznosítás

Minden készülékünk és tintapatronunk úgy készült, hogy a lehető legkevesebb hatással legyen a környezetre. A Brother környezettudatos megoldást kínál ügyfeleinek arra, hogy megsemmisítsék Brother márkájú termékeiket az élettartamuk végén. 

 

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére