Kosárban
  1. Home
  2. Kellékek
  3. WT-223CL

Eredeti Brother WT-223CL hulladékfesték-gyűjtő kazetta

Brother WT-223CL hulladékfesték-gyűjtő kazetta. Élettartam kb. 50,000 oldal

Az eredeti Brother WT-223CL hulladékfesték-gyűjtő kazetta kompatibilis számos lézernyomtatónkkal. A WT-223CL festékgyűjtőt úgy terveztük, hogy az ne csupán a problémamentes nyomtatást garantálja az Ön számára, hanem annak használatával mindig gyorsan, hatékonyan és tökéletes minőségben tudjon nyomtatni.

Kiemelt tulajdonságok

  • Élettartam kb. 50,000 oldal
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Hozza ki a legjobbat készülékéből

Bemutatás

Az eredeti WT223CL hulladékfesték-gyűjtő kazetta minden iroda elengedhetetlen kelléke. Használatával biztos lehet abban, hogy nyomtatója hosszabb ideig fog kiváló minőségű dokumentumokat nyomtatni.

A WT223CL összegyűjti a felhasználás során felgyűlt tonert, így Ön a hulladéktól rendívül egyszerűen és gyorsan meg tud szabadulni, anélkül, hogy közben bármit beszennyezne. Így az Ön dokumentumai mindenkor garantáltan kristálytiszták és foltmentesek lesznek és a Brothertől elvárható kiváló professzionális minőséget sugározzák. 

A körülbelül 50000 oldalas kapacitásával ez a hulladékfesték-gyűjtő kazetta nem csak hosszú élettartamú és megbízható, hanem nyomtatójának mindennapos karbantartását is megkönnyíti.

Kompatibilis

Kompatibilis

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.