Eredeti Brother WT200CL hulladékfesték-gyűjtő kazetta.

Brother WT200CL hulladékfesték-gyűjtő kazetta. Kb. 50000 színnyomáshoz.

Kb. 50,000 oldalhoz

Kiváló minőségű eredeti Brother termék

Használatával lézernyomtatója mindig tökéletes teljesítményt fog nyújtani

Termékleírás

WT200CL_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Kb. 50,000 oldalhoz
  • Kiváló minőségű eredeti Brother termék
  • Használatával lézernyomtatója mindig tökéletes teljesítményt fog nyújtani

Bemutatás

Az eredeti Brother WT200CL hulladékfesték-gyűjtő kazetta kompatibilis számos lézernyomtatónkkal. A WT200CL festékgyűjtőt úgy terveztük, hogy az ne csupán a problémamentes nyomtatást garantálja az Ön számára, hanem annak használatával mindig gyorsan, hatékonyan és tökéletes minőségben tudjon nyomtatni.

Bemutatás

Az eredeti WT200CL hulladékfesték-gyűjtő kazetta minden iroda elengedhetetlen kelléke. Használatával biztos lehet abban, hogy nyomtatója hosszabb ideig fog kiváló minőségű dokumentumokat nyomtatni.

A WT200CL összegyűjti a felhasználás során felgyűlt tonert, így Ön a hulladéktól rendívül egyszerűen és gyorsan meg tud szabadulni, anélkül, hogy közben bármit beszennyezne. Így az Ön dokumentumai mindenkor garantáltan kristálytiszták és foltmentesek lesznek és a Brothertől elvárható kiváló professzionális minőséget sugározzák. 

50000 oldalas kapacitásával ez a hulladékfesték-gyűjtő kazetta nem csak hosszú élettartamú és megbízható, hanem nyomtatójának mindennapos karbantartását is megkönnyíti.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére