Kosárban

Eredeti Brother TN-900M tonerkazetta – Magenta

Brother TN-900M magenta tonerkazetta – Akár 6,000 oldalra elegendő.

Készítsen vibrálóan élethű nyomatokat, a különleges tervezésű TN-900M magenta tonerrel. Ideális nagyvolumenű nyomtatáshoz, kimagasló minőségű nyomatokat készíthet vele, s mindeközben alacsonyan tarthatja a nyomtatási költségeket.

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 6,000 oldal ISO/IEC 19798 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother kellékanyag
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

További tonerek


Úgy tervezték, hogy tökéletes összhangban működjön a Brother nyomtatókkal. Az eredeti Brother TN-900M magenta tonerrel többet spórolhat, s mindemellett kiváló minőségű nyomatokat készíthet.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb árú termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Rendelje meg még ma a TN-900M magenta tonert, és élvezze az eredeti kellékek nyújtotta nyugalmat.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.