Eredeti Brother TN821XLY nagy kapacitású tintapatron – sárga

A Brother TN821XLY sárga tintapatron. 9000 oldalt nyomtat.

9000 oldalt nyomtat az ISO/IEC 19798 szabványnak megfelelően

Kiváló minőségű, eredeti Brother, szuper nagy kapacitású TN821XLY sárga tintapatron

Az eredeti Brother tintapatronokat szigorú tesztelésnek vetik alá, hogy tökéletesen nyomtassanak, így időt és pénzt takaríthat meg

Termékleírás

TN821XLY_szemből fotózva

Az eredeti Brother TN821XLY tintapatront használva védi a nyomtató garanciáját

A TN821XLY - sárga tintapatron gazdaságosabb, nagy kapacitású patronként is kapható - TN821XXLY

Kiemelt tulajdonságok

  • 9000 oldalt nyomtat az ISO/IEC 19798 szabványnak megfelelően
  • Kiváló minőségű, eredeti Brother, szuper nagy kapacitású TN821XLY sárga tintapatron
  • Az eredeti Brother tintapatronokat szigorú tesztelésnek vetik alá, hogy tökéletesen nyomtassanak, így időt és pénzt takaríthat meg
  • Az eredeti Brother TN821XLY tintapatront használva védi a nyomtató garanciáját
  • A TN821XLY - sárga tintapatron gazdaságosabb, nagy kapacitású patronként is kapható - TN821XXLY

Bemutatás

Az eredeti TN821XLY sárga, szuper nagy kapacitású tintapatront úgy tervezték, hogy újra és újra éles, tiszta nyomatokat készítsen.  

Számos nyomtatóval kompatibilis, könnyen behelyezhető patronjaink segítenek a tartós nyomatok elkészítésében, amelyek nem maszatolódnak el. 

A Brother a tintapatronok életciklusának minden szakaszában vegye figyelembe a környezetre gyakorolt hatást, ezzel is csökkentve a hulladéklerakóknál keletkező hulladékot. Minden készülékünk és tintapatronunk úgy készült, hogy a lehető legkevesebb hatással legyen a környezetre. 
 
Eredeti Brother TN821XLY tintapatron – minden alkalommal megéri 

Bemutatás

 
Nagyobb nyomtatási mennyiség

Nagyobb nyomtatási volumenű tonerek is elérhetők

A szuper nagy kapacitású kazetták több tonert tartalmaznak a nagyobb oldalkapacitás és az alacsonyabb oldalköltség érdekében.
TN821XXL - Akár 15 000 oldalt nyomtat a fekete, akár 12 000 oldalt nyomtat a C/M/Y színekkel egyenkén az ISO/IEC 19798 szabvány szerint.

Megbízhatóság és minőség

Megbízhatóság és minőség

A Brother „Innobella Color Rich” technológiával látványos színek jönnek létre, amelyek kimagasló élénkséget hoznak létre a fotónyomatokon. A Brother Innobella Ink gondosan kiválasztott vegyszereket tartalmaz, amelyek megakadályozzák a nyomtatófej eltömődését a simább működés érdekében. Ez biztosítja Brother nyomtatók megbízhatóságát és tartósságát.

Garantáltan munkára tervezve

Garancia a minőségre

A Brother tintapatronokat a teljes nyomtatási rendszer részeként tervezték, a Brother nyomtatóeszközöket szem előtt tartva – a kiváló minőség érdekében. Az eredeti Brother tinták használata a legjobb módja annak, hogy megvédje befektetését és biztosítsa Brother tintasugaras nyomtatója optimális teljesítményét, amellyel könnyedén érhet el kimagasló teljesítményt és hosszú távon pénzt takarít meg.

Teljesítmény tesztelve

Teljesítmény tesztelve

Brother Innobella tinta & papír ellenáll a fénynek, az ózonnak, a fakulásnak, így biztosítva, hogy a hosszan tartó expozíció ne okozza a nyomatok fakulását. Az eredeti Brother tintapatronokkal valóban professzionális minőséget érhet el.

Támogatás - At your side

A Brother által nyújtott támogatás: "at your side"

Az eredeti Brother kellékanyagok használata védi a nyomtató garanciáját. A Brother mindig Ön mellett áll: "at your side". Vállaljuk, hogy kiváló értékesítési támogatást és ügyfélszolgálatot nyújtunk Önnek – vásárlás előtt és után egyaránt.

 
Két papagáj repül a dzsungel felett

Környezetvédelem és újrahasznosítás

Minden készülékünk és tintapatronunk úgy készült, hogy a lehető legkevesebb hatással legyen a környezetre. A Brother környezettudatos megoldást kínál ügyfeleinek arra, hogy megsemmisítsék Brother márkájú termékeiket az élettartamuk végén. 

 
Hitelesítés

Ellenőrizze kellékei eredetiségét

Az eredeti Brother tintapatronokon holografikus biztonsági címke található. Győződjön meg arról, hogy a dobozt és a biztonsági címkét nem manipulálták, valamint ellenőrizze, hogy a hologramos biztonsági címke rendben van-e a dobozon. Az egyedi 7 számjegyű kódsor azonosítható a következő címen: www.brother.com/id

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére