Kosárban

Eredeti Brother TN-3520 ultra nagytöltetű tonerkazetta – Fekete

Brother TN-3520 fekete tonerkazetta. Akár 20,000 oldal nyomtatása.

Az ultra nagy töltetű, TN-3520 fekete tonerrel akár 20,000 oldalt is nyomtathat, így kitűnő ár-érték arányt képvisel. Ahogyan az összes többi Brother eredeti kellék esetében, a TN3520 tonerrel is biztos lehet benne, hogy kimagasló minőségű nyomatokat készíthet.

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 20,000 oldal nyomtatása ISO/IEC19752 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother tintapatron
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Úgy tervezték, hogy tökéletes összhangban működjön a Brother nyomtatókkal. Az eredeti Brother TN-3520 fekete tonerrel többet spórolhat, s mindemellett kiváló minőségű nyomatokat készíthet.

Mivel nagytöltetű tonerekről van szó, így hosszabb ideig tudja használni őket, mint a standard töltetűeket. Az eredeti TN-3520BK toner segít a mindennapi nyomtatási feladatok megkönnyítésében, hosszú ideig bírja a nyomtatást és nem kell aggódnia garanciavesztéstől sem, valamint gyorsan és könnyedén megteheti a kellék cseréjét.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb árú termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.