Eredeti Brother nagytöltetű TN-3512 toner – Fekete

Brother TN-3512 fekete toner. Akár 12,000 oldal nyomtatásához elegendő. 

Akár 12,000 oldal nyomtatás ISO/IEC19752 szerint

Kimagasló minőségű Brother kellékek

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

TN3512_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 12,000 oldal nyomtatás ISO/IEC19752 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Úgy tervezték, hogy számos Brother nyomtatóval kompatibilis legyen. Az eredeti, nagytöltetű TN-3512 fekete tonerrel megbízható és kimagasló minőségű nyomatokat készíthet és biztos lehet benne, hogy készülékének működése is tökéletes lesz.

Bemutatás

Úgy tervezték, hogy tökéletes összhangban működjön a Brother nyomtatókkal. Az eredeti Brother TN-3512 fekete tonerrel többet spórolhat, s mindemellett kiváló minőségű nyomatokat készíthet.

Mivel nagytöltetű tonerről van szó, így hosszabb ideig tudja használni őket, mint a standard töltetűeket. Az eredeti TN-3512BK toner segít a mindennapi nyomtatási feladatok megkönnyítésében, hosszú ideig bírja a nyomtatást és nem kell aggódnia garanciavesztéstől sem, valamint gyorsan és könnyedén megteheti a kellék cseréjét.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb árú termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére