Kosárban

Eredeti Brother TN3480 festékkazetta - fekete

Brother TN3480 nagytöltetű fekete festékkazetta. Akár 8000 oldal nyomtatására.

Legyen szó otthoni vagy irodai nyomtatásról, az eredeti Brother nagytöltetű fekete festékkazettával az Ön nyomtatója a lehető legjobb teljesítményt fogja nyújtani.  A TN3480 tonerrel Ön mindig kiváló minőségben, tartósan tiszta, éles dokumentumokat fog nyomtatni.

Kiemelt tulajdonságok

  • Az ISO/IEC 19752-es szabványnak megfelelően akár 8000 oldal nyomtatására is elegendő
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Ha eljön a toner cseréjének az ideje, válassza a Brother TN3480 festékkazettát, amelynek használatával biztos lehet abban, hogy a nyomtatója minden egyes alkalommal tökéletesen fog működni és kristálytisztán fog nyomtatni. A nagytöltetű festékkazettát úgy terveztük, hogy sokkal hosszabb ideig tudja használni, mint a standard kazettákat, de a nyomtatási minőségen soha ne essen csorba.

Könnyű elcsábulni a kevésbé költséges, nem-márkás kellékeknek, azonban azt ne feledje, hogy az utántöltők és az olcsó festékkazetták nem csupán a nyomtatási minőséget befolyásolják, hanem a garanciáját is érvénytelenítik és komoly kárt tehetnek a nyomtatójában.

Ezzel a TN3480 fekete festékkazettával nyomtatója tökéletesen fog működni, használatával pedig a hosszú távú költséghatékonyság és a kimagasló minőségű nyomtatás mindenkor garantált.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.