Eredeti Brother TN-321M tonerkazetta – Magenta

Brother TN-321M tonerkazetta. Akár 1,500 oldal nyomtatásához.

Akár 1,500 oldal nyomtatása ISO/IEC 19798 szerint

Kimagasló minőségű Brother toner

Több megtakarított pénz és idő, kevesebb hulladék

Termékleírás

TN321M_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 1,500 oldal nyomtatása ISO/IEC 19798 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother toner
  • Több megtakarított pénz és idő, kevesebb hulladék

Bemutatás

Válassza az eredeti Brother TN-321M magenta tonert és győződjön meg róla, hogy kimagasló minőségű és professzionális megjelenésű nyomatokat készít a kompatibilis Brother készülékekkel! A cserével nem kell bajlódnia, mert könnyen telepíthető és költséghatékony megoldást jelent irodájának.

Bemutatás

 

Úgy tervezték, - a többi Brother kellékkel együtt - , hogy tökéletes összhangban működjön a Brother nyomtatókkal. Az eredeti Brother TN-321M magenta tonerrel többet spórolhat, s mindemellett kiváló minőségű nyomatokat készíthet.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb árú termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Mivel nagytöltetű tonerekről van szó, így hosszabb ideig tudja használni őket, mint a stanadard töltetűeket. Az eredeti TN-321M toner segít a mindennapi nyomtatási feladatok megkönnyítésében, hosszú ideig bírja a nyomtatást és nem kell aggódnia garanciavesztéstől sem, valamint gyorsan és könnyedén megteheti a kellék cseréjét.

 

Újrahasznosítás

Vissza a tetejére