Kosárban
  1. Home
  2. Kellékek
  3. TN-247Y

Eredeti Brother TN-247Y toner - Sárga

Brother TN-247Y sárga toner. Akár 2,300 oldalhoz.

Eredeti Brother TN-247Y sárga nagytöltetű toner, amely kifejezetten a nyomtatóhoz készült, így minden nyomtatásakor éles, tiszta szöveget készít.
 A számos nyomtatóval kompatibilis, könnyen telepíthető tonerek segítenek tartós dokumentumok készítésében, amelyek idővel sem fognak elmosódni vagy elhalványodni.

Kiemelt tulajdonságok

  • Az ISO/IEC 19753-as szabványnak megfelelően akár 2300 oldal nyomtatására is elegendő
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

További tonerek:

A TN-247Y időről-időre kiváló nyomtatási eredményt nyújt az eredeti Brother tonerek használatával, amelyeket kifejezetten a nyomtatóhoz terveztek.

Nagy kapacitású tonerként a TN-247Y nagyobb nyomtatási teljesítményt nyújt, mint a hagyományos festékkazetták. Most még jobb ár-érték arányt és kiváló minőségű eredményeket érhet el.
Bízhat benne, hogy minden egyes nyomtatáskor élénk színű szöveget talál a papíron.

Kompatibilis

Kompatibilis

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.