Kosárban

Eredeti Brother TN245Y festékkazetta - sárga 

Brother TN245Y sárga festékkazetta. Akár 2200 oldal nyomtatására. 

Az ISO/IEC 19798-as szabványnak megfelelően akár 2200 oldal nyomtatására is elegendő

Kimagasló minőségű Brother kellékek

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

TN245Y_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Az ISO/IEC 19798-as szabványnak megfelelően akár 2200 oldal nyomtatására is elegendő
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

A sárga színű TN245Y festékkazetta használatával biztos lehet abban, hogy nyomtatája kiváló, professzionális minőségben fog nyomtatni. A TN245Y festékkazetta számos nyomtatónkkal kompatibilis és magenta illetve ciánkék színekben is kapható. 

Bemutatás

A Brother festékkazettákat, mint a TN245Y sárga festékkazettát is, szigorú teszteknek vetettük alá, hogy vásárlóinknak mindig a lehető legmegbízhatóbb terméket tudjuk kínálni.  

Igaz, hogy kapható olcsóbb, nem-márkás festékkazetta is, de az soha nem lesz igazán kompatibilis a Brother nyomtatóval.  Az ilyen festékkazetták befolyásolják a nyomtatás minőségét és a nyomtató teljesítményét, és az ilyen jellegű problémák megoldása igen költséges lehet.

Az eredeti TN245Y festékkazetta garantálja a problémamentes nyomtatást és a hosszútávú költséghatékonyságot, így nyomtatójára Ön bármikor számíthat.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.

Vissza a tetejére