Eredeti Brother TN245Y festékkazetta - sárga 

Brother TN245Y sárga festékkazetta. Akár 2200 oldal nyomtatására. 

Az ISO/IEC 19798-as szabványnak megfelelően akár 2200 oldal nyomtatására is elegendő

Kimagasló minőségű Brother kellékek

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

TN245Y_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Az ISO/IEC 19798-as szabványnak megfelelően akár 2200 oldal nyomtatására is elegendő
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

A sárga színű TN245Y festékkazetta használatával biztos lehet abban, hogy nyomtatája kiváló, professzionális minőségben fog nyomtatni. A TN245Y festékkazetta számos nyomtatónkkal kompatibilis és magenta illetve ciánkék színekben is kapható. 

Bemutatás

A Brother festékkazettákat, mint a TN245Y sárga festékkazettát is, szigorú teszteknek vetettük alá, hogy vásárlóinknak mindig a lehető legmegbízhatóbb terméket tudjuk kínálni.  

Igaz, hogy kapható olcsóbb, nem-márkás festékkazetta is, de az soha nem lesz igazán kompatibilis a Brother nyomtatóval.  Az ilyen festékkazetták befolyásolják a nyomtatás minőségét és a nyomtató teljesítményét, és az ilyen jellegű problémák megoldása igen költséges lehet.

Az eredeti TN245Y festékkazetta garantálja a problémamentes nyomtatást és a hosszútávú költséghatékonyságot, így nyomtatójára Ön bármikor számíthat.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére