Eredeti Brother TN-245C tonerkazetta – Ciánkék

Brother TN-245C ciánkék tonerkazetta. Akár 2,200 oldalhoz. 

Akár 2,200 oldal nyomtatása ISO/IEC 19798 szerint

Kimagasló minőségű Brother kellékanyag

Több megtakarított pénz és idő, kevesebb hulladék

Termékleírás

TN245C_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 2,200 oldal nyomtatása ISO/IEC 19798 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother kellékanyag
  • Több megtakarított pénz és idő, kevesebb hulladék

Bemutatás

Tökéletes tervezés a Brother színes lézer készülékekhez annak érdekében, hogy a legjobb és leginkább figyelemfelkeltő eredményeket érje el dokumentumainak minőségét illetően.

Az eredeti TN-245C ciánkék toner professzionális eredményeket produkál. Mindegy, hogy prezentációt nyomtat vagy egyéb munkaanyagokat, mindig kristálytiszta minőséget alkot. A TN-245 elérhető fekete, magenta és sárga színekben is.

Bemutatás

Mindegyik Brother tonert- ideértve a TN-245C tonert is– szigorú teszteléseken esett át annak érdekében, hogy Ön időről-időre megbízható nyomatokat készíthessen Brother készülékével.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Az eredeti TN-245C kelléket választva meggyőződhet róla, hogy a nyomtató mindig a legjobb teljesítményt nyújtja és garanciavesztés sem következhet be.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére