Eredeti Brother TN-245C tonerkazetta – Ciánkék

Brother TN-245C ciánkék tonerkazetta. Akár 2,200 oldalhoz. 

Akár 2,200 oldal nyomtatása ISO/IEC 19798 szerint

Kimagasló minőségű Brother kellékanyag

Több megtakarított pénz és idő, kevesebb hulladék

Termékleírás

TN245C_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 2,200 oldal nyomtatása ISO/IEC 19798 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother kellékanyag
  • Több megtakarított pénz és idő, kevesebb hulladék

Bemutatás

Tökéletes tervezés a Brother színes lézer készülékekhez annak érdekében, hogy a legjobb és leginkább figyelemfelkeltő eredményeket érje el dokumentumainak minőségét illetően.

Az eredeti TN-245C ciánkék toner professzionális eredményeket produkál. Mindegy, hogy prezentációt nyomtat vagy egyéb munkaanyagokat, mindig kristálytiszta minőséget alkot. A TN-245 elérhető fekete, magenta és sárga színekben is.

Bemutatás

Mindegyik Brother tonert- ideértve a TN-245C tonert is– szigorú teszteléseken esett át annak érdekében, hogy Ön időről-időre megbízható nyomatokat készíthessen Brother készülékével.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Az eredeti TN-245C kelléket választva meggyőződhet róla, hogy a nyomtató mindig a legjobb teljesítményt nyújtja és garanciavesztés sem következhet be.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.

Vissza a tetejére