Eredeti Brother TN241Y festékkazetta - sárga

Brother TN241Y sárga festékkazetta. Akár 1400 oldal nyomtatására.

Az ISO/IEC 19798-as szabványnak megfelelően akár 1400 oldal nyomtatására is elegendő

Kimagasló minőségű Brother kellékek

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

TN241Y Brother genuine toner cartridge pack front image

Kiemelt tulajdonságok

  • Az ISO/IEC 19798-as szabványnak megfelelően akár 1400 oldal nyomtatására is elegendő
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

A TN241Y sárga színű festékkazettát kifejezetten a Brother nyomtatókhoz terveztük, hogy Ön mindenkor gyorsan és tökéletes minőségben tudjon nyomtatni.  Az eredeti kellékek, mint a TN241Y is, hosszútávon mindig költséghatékonyabbak, mint az olcsóbb alternatívák.

Bemutatás

További tonerek:

Ha eljön a toner cseréjének az ideje, válassza a Brother TN241Y festékkazettát, amelynek használatával biztos lehet abban, hogy a nyomtatója minden egyes alkalommal tökéletesen fog működni és kristálytisztán fog nyomtatni.

Könnyű elcsábulni a kevésbé költséges, nem-márkás kellékeknek, azonban azt ne feledje, hogy az utántöltők és az olcsó festékkazetták nem csupán a nyomtatási minőséget befolyásolják, hanem a garanciáját is veszélyeztetik és komoly kárt tehetnek a nyomtatójában.

Ezzel a sárga TN241Y festékkazettával nyomtatója tökéletesen fog működni, használatával pedig a hosszú távú költséghatékonyság és a kimagasló minőségű nyomtatás mindenkor garantált.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére