Kosárban

Eredeti Brother TN241M festékkazetta - magenta

Brother TN241M magenta festékkazetta. Akár 1400 oldal nyomtatására.

A csere TN241M magenta  festékkazettát kifejezetten a Brother nyomtatókhoz terveztük, hogy Ön mindenkor gyorsan és tökéletes minőségben tudjon nyomtatni.  Az eredeti kellékek, mint a TN241M is, hosszútávon mindig költséghatékonyabbak, mint az olcsóbb alternatívák.

Kiemelt tulajdonságok

  • Az ISO/IEC 19798-as szabványnak megfelelően akár 1400 oldal nyomtatására is elegendő
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

További tonerek:

Ha eljön a toner cseréjének az ideje, válassza a Brother TN241M festékkazettát, amelynek használatával biztos lehet abban, hogy a nyomtatója minden egyes alkalommal tökéletesen fog működni és kristálytisztán fog nyomtatni.

Könnyű elcsábulni a kevésbé költséges, nem-márkás kellékeknek, azonban azt ne feledje, hogy az utántöltők és az olcsó festékkazetták nem csupán a nyomtatási minőséget befolyásolják, hanem a készülék meghibásodását is előidézhetik.

Ezzel a magenta TN241M festékkazettával nyomtatója tökéletesen fog működni, használatával pedig a hosszú távú költséghatékonyság és a kimagasló minőségű nyomtatás mindenkor garantált.

Kompatibilis

Kompatibilis

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.