Brother TN-241C nagytöltetű toner - ciánkék

Brother TN-241C nagytöltetű toner. Akár 1,400 oldal ISO szerint.

Akár 1,400 oldal ISO/IEC 19798 szerint

Kimagasló minőségű Brother toner

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

TN241C Brother genuine toner cartridge pack front image

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 1,400 oldal ISO/IEC 19798 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother toner
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Tökéletes tervezés a Brother színes lézer készülékekhez annak érdekében, hogy a legjobb eredményeket érje el dokumentumainak minőségét illetően.

Az eredeti TN-241C ciánkék toner professzionális eredményeket produkál. Mindegy, hogy prezentációt nyomtat vagy egyéb munkaanyagokat, mindig kristálytiszta minőséget alkot.

Bemutatás

További tonerek

Úgy tervezték, - a többi Brother kellékkel együtt - , hogy tökéletes összhangban működjön a Brother nyomtatókkal. Az eredeti Brother TN-241C ciánkék tonerrel többet spórolhat, s mindemellett kiváló minőségű nyomatokat készíthet.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb árú termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Mivel nagytöltetű tonerekről van szó, így hosszabb ideig tudja használni őket, mint a standard töltetűeket. Az eredeti TN-241C toner segít a mindennapi nyomtatási feladatok megkönnyítésében, hosszú ideig bírja a nyomtatást és nem kell aggódnia garanciavesztéstől sem, valamint gyorsan és könnyedén megteheti a kellék cseréjét.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére