Kosárban

Brother TN-241BK toner - Fekete

Brother TN-241BK nagytöltetű toner. Akár 2,500 oldal ISO szerint.

Tökéletes tervezés a Brother színes lézer készülékekhez annak érdekében, hogy a legjobb eredményeket érje el dokumentumainak minőségét illetően.

Az eredeti TN-241BK fekete toner professzionális eredményeket produkál. Mindegy, hogy prezentációt nyomtat vagy egyéb munkaanyagokat, az eredmény mindig kristálytiszta.

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 2,500 oldal ISO/IEC 19798 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother tintapatron
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

További tonerek

Úgy tervezték, - a többi Brother kellékkel együtt - , hogy tökéletes összhangban működjön a Brother nyomtatókkal. Az eredeti Brother TN-241BK fekete tonerrel többet spórolhat, s mindemellett kiváló minőségű nyomatokat készíthet.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb árú termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Mivel nagytöltetű tonerekről van szó, így hosszabb ideig tudja használni őket, mint a stanadard töltetűeket. Az eredeti TN-241BK toner segít a mindennapi nyomtatási feladatok megkönnyítésében, hosszú ideig bírja a nyomtatást és nem kell aggódnia garanciavesztéstől sem, valamint gyorsan és könnyedén megteheti a kellék cseréjét.

 

 

 

Kompatibilis

Kompatibilis

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.