Eredeti Brother TN-2320 nagytöltetű toner – Fekete

Eredeti Brother TN-2320 fekete nagytöltetű toner. Akár 2,600 oldalra elegendő.

Akár 2,600 oldalra elegendő toner, ISO/IEC 19752 szerint

Kimagasló minőségű, eredeti Brother toner

Több megtakarított pénz és idő, kevesebb hulladék

Termékleírás

TN2320_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 2,600 oldalra elegendő toner, ISO/IEC 19752 szerint
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother toner
  • Több megtakarított pénz és idő, kevesebb hulladék

Bemutatás

Válassza az eredeti TN-2320 fekete tonert és biztos lehet benne, hogy nyomtatójával kimagasló minőségű, éles és professzionális nyomatokat készíthet. Egyszerűen cserélhető és költséghatékony megoldás otthoni és irodai használatra egyaránt, amellyel dokumentumai.

 

Bemutatás

Mindegyik Brother tonert- ideértve a TN-2320 tonert is– szigorú teszteléseken esett át annak érdekében, hogy Ön időről-időre megbízható nyomatokat készíthessen Brother készülékével.

Mivel nagytöltetű tonerről van szó, a TN-2320 akár kétszer tovább tart anélkül, hogy a minőségből veszítene.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Az eredeti TN-2320 kelélket választva meggyőződhet róla, hogy a nyomtató mindig a legjobb teljesítményt nyújtja és garanciavesztés sem következhet be.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére