Kosárban

Eredeti Brother TN230M festékkazetta - magenta

Brother TN230M magenta festékkazetta. Akár 1400 oldal nyomtatására.

Az eredeti TN230M festékkazettát úgy tervezték a szakértőink, hogy azzal az Ön Brother színes lézernyomtatója a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa és mindenkor professzionális minőségű dokumentumokat nyomtasson.  Biztos lehet abban, hogy prezentációt, üzleti anyagait, hírleveleit vagy bármely egyéb fontos kommunikációs dokumentumait mindig kristálytiszta minőségben fogja kinyomtatni.

Kiemelt tulajdonságok

  • Az ISO/IEC 19798-as szabványnak megfelelően akár 1400 oldal nyomtatására is elegendő
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

További tonerek

Mivel a fekete festéket gyakrabban használja, mint a színes festékkazettákat, azt valószínűleg gyakrabban kell cserélnie is. Ne várja meg, amíg kifogy a nyomtatófestéke, még ma rendelje meg a TN230M festékkazettát!

Meglehet, hogy az interneten kapható olcsóbb csere kazetta is, de kizárólag a TN230M tudja garantálni Önnek azt, hogy a nyomtatója a megszokott gyors és hatékony teljesítményt nyújtja.

 

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.