Kosárban

Eredeti Brother TN-230BK fekete toner – Fekete

Brother TN-230BK fekete tonerkazetta. Akár 2,200 oldalra elegendő.

Tökéletes tervezés a Brother színes lézer készülékekhez annak érdekében, hogy a legjobb eredményeket érje el dokumentumainak minőségét illetően.

Az eredeti TN-230BK fekete toner professzionális eredményeket produkál. Mindegy, hogy prezentációt nyomtat vagy egyéb munkaanyagokat, mindig kristálytiszta minőséget alkot.

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 2,200 oldal ISO/IEC 19798 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother tintapatron
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

További tonerek:

As you use black ink more than your coloured cartridges, you may find that you need to replenish it more often. Ensure you don’t run out by purchasing this TN-230BK Toner Cartridge today. Ha többször van szüksége fekete-fehér nyomtatokra, mint színesre, akkor azt tapasztalhatja, hogy a feketét gyakrabban kell cserélnie. A TN-230Bk-val ez nem fog megtörténni, mert töb nyomatra elegendő, mint a TN-230 színes tonerek.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Az eredeti TN-230BK tonert választva meggyőződhet róla, hogy a nyomtató mindig a legjobb teljesítményt nyújtja és garanciavesztés sem következhet be.

 

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.