Kosárban

Eredeti Brother TN-2220 nagytöltetű tonerkazetta – Fekete

Brother TN-2220 fekete toner. Akár 2,600 oldalra. 

A Brother TN-2220 nagytöltetű festékkazetta biztosítja a professzionális eredményeket minden nyomtatáskor. Az eredeti termékek, mint például a TN-2220, hosszú távon jobb ár-értéket nyújtanak, mint az olcsóbb alternatívák.

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 2,600 oldal nyomtatása ISO/IEC 19752 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother tintapatron
  • Akár 2,600 oldal nyomtatása ISO/IEC 19752 szerint

Bemutatás

Amikor eljön az ideje a kellékanyag cseréjének, ne gondolkozzon, hogy megéri-e az eredeti Brother TN-2220 tonert megvásárolnia, mert biztos lehet benne, hogy készüléke a lehető legkiválóbb minőségű, kristálytiszta dokumentumokat fogja nyomtatni. Mivel ez egy nagytöltetű kellékanyag, így tovább tudja használni, mint egy standard töltetű tonert, s mindeközben kimagasló minőségű nyomatokat készíthet vele.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb árú termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Az eredeti TN-2220 fekete tonerrel készüléke azt a minőséget nyújta Önnek, amire szüksége van és mindezt kitűnő ár-érték arányért magkaphatja.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.