Eredeti Brother Tn-2010 toner – fekete

Brother TN-2010 fekete tonerkazetta. Akár 1,000 oldal nyomtatása.

Akár 1,000 oldal nyomtatás ISO/IEC 19752 szerint

Kimagasló minőségű Brother kellékek

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

TN2010

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 1,000 oldal nyomtatás ISO/IEC 19752 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Biztos lehet benne, hogy a TN-2010 tonerrel nyomtatója gyors és megbízható teljesítményt nyújt Önnek. Válassza a TN-2010 tonert és győződjön meg róla, hogy dokumenmtumai kimagasló minőségűek lesznek időről-időre.

Bemutatás

Az eredeti Brother TN-2010 tonerrel akár 1,000 oldalt is nyomtathat és biztos lehet benne, hogy nyomtatója a legjobb minőséget hozza ki magából. ha itt az ideje a kellék cseréjének, na gondolkozzon rajta, hogy újra az eredetit választja-e vagy nem eredeti kellékanyagot.

Bár olcsóbb alternatívák is állnak rendelkezésre, csak a valódi TN-2010 gondoskodik róla, hogy a nyomtatója hosszú távon is megfelelően és hatékonyan működjön.
Rendelje meg a csere kellékanyagot még ma, annak érdekében, hogy a nyomtató a lehető legjobban működjön és kimagasló minőséget nyújtson Önnek.

Az eredeti TN-2010 fekete tonerkazettával kimagasló minőségű nyomatokat készíthet és mindeközben kiváló ár-érték arányra számíthat.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.

Vissza a tetejére