Eredeti Brother Tn-2010 toner – fekete

Brother TN-2010 fekete tonerkazetta. Akár 1,000 oldal nyomtatása.

Akár 1,000 oldal nyomtatás ISO/IEC 19752 szerint

Kimagasló minőségű Brother kellékek

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

TN2010

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 1,000 oldal nyomtatás ISO/IEC 19752 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Biztos lehet benne, hogy a TN-2010 tonerrel nyomtatója gyors és megbízható teljesítményt nyújt Önnek. Válassza a TN-2010 tonert és győződjön meg róla, hogy dokumenmtumai kimagasló minőségűek lesznek időről-időre.

Bemutatás

Az eredeti Brother TN-2010 tonerrel akár 1,000 oldalt is nyomtathat és biztos lehet benne, hogy nyomtatója a legjobb minőséget hozza ki magából. ha itt az ideje a kellék cseréjének, na gondolkozzon rajta, hogy újra az eredetit választja-e vagy nem eredeti kellékanyagot.

Bár olcsóbb alternatívák is állnak rendelkezésre, csak a valódi TN-2010 gondoskodik róla, hogy a nyomtatója hosszú távon is megfelelően és hatékonyan működjön.
Rendelje meg a csere kellékanyagot még ma, annak érdekében, hogy a nyomtató a lehető legjobban működjön és kimagasló minőséget nyújtson Önnek.

Az eredeti TN-2010 fekete tonerkazettával kimagasló minőségű nyomatokat készíthet és mindeközben kiváló ár-érték arányra számíthat.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére