Kosárban

Eredeti Brother TN-135Y nagytöltetű tonerkazetta – Sárga

Brother TN-135Y sárga tonerkazetta. Akár 4,000 oldalhoz.

Akár 4,000 oldal, ISO/IEC19752 szerint

Kimagasló minőségű Brother kellékanyag

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

TN135Y

Kiemelt tualjdonságok

  • Akár 4,000 oldal, ISO/IEC19752 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother kellékanyag
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

With the TN-135Y you can ensure sharper, crisper results, whilst saving money each time you print. Install this genuine Brother TN-135Y High Yield Toner Cartridge in your printer and you’ll be able to produce page after page of high quality documents. 

Bemutatás

További tonerek

Úgy tervezték, hogy tökéletes összhangban működjön a Brother nyomtatókkal. Az eredeti Brother TN-135Y sárga tonerrel többet spórolhat, s mindemellett kiváló minőségű nyomatokat készíthet.

Mivel nagytöltetű tonerekről van szó, így hosszabb ideig tudja használni őket, mint a stanadard töltetűeket. Az eredeti TN-135Y toner segít a mindennapi nyomtatási feladatok megkönnyítésében, hosszú ideig bírja a nyomtatást és nem kell aggódnia garanciavesztéstől sem, valamint gyorsan és könnyedén megteheti a kellék cseréjét.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb árú termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.

Vissza a tetejére