TN-1090 eredeti Brother toner - fekete

1,500 oldalra elegendő fekete toner

Akár 1,500 oldalra elegendő töltöttség ISO/IEC 19752 szerint

Japán tervezés, amely segíti a kimagasló minőségű nyomatok megalkotását

Professzionális megjelenésű nyomatok

Termékleírás

TN1090_main

A festékrészecskék mérete, alakja és színe teljes összhangban vannak egymással, így tiszta és éles nyomatokat készíthet

A tonert a Brother magas szintű tervezési előírásaival összhangban tervezték, amellyel nagy felbontással és minőségi fekete színben nyomtathat

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 1,500 oldalra elegendő töltöttség ISO/IEC 19752 szerint
  • Japán tervezés, amely segíti a kimagasló minőségű nyomatok megalkotását
  • Professzionális megjelenésű nyomatok
  • A festékrészecskék mérete, alakja és színe teljes összhangban vannak egymással, így tiszta és éles nyomatokat készíthet
  • A tonert a Brother magas szintű tervezési előírásaival összhangban tervezték, amellyel nagy felbontással és minőségi fekete színben nyomtathat

Bemutatás

Válassza az eredeti TN-1090 fekete tonert és biztos lehet benne, hogy nyomtatójával kimagasló minőségű, éles és professzionális nyomatokat készíthet. Egyszerűen cserélhető és költséghatékony megoldás otthoni és irodai használatra egyaránt.

A HL-1222WE és a HL-1223WE lézernyomtatókkal valamint a DCP-1622WE és a DCP-1623WE multifunkciós készülékekkel kompatibilis. Gyorsan és könnyedén cserélhető kellék, amely segít a nyomtatás minőségének megőrzésében.

Bemutatás

Az eredeti Brother TN-1090 toner a HL-1222WE és a HL-1223WE lézernyomtatókkal valamint a DCP-1622WE és a DCP-1623WE multifunkciós készülékekkel kompatibilis. Gyorsan és könnyedén cserélhető kellék, amely segít a nyomtatás minőségének megőrzésében. Amennyiben eredeti tonert használ lézer készülékéhez, ezzel végi a beégető-egységet és a belső alkatrészeket a meghibásodástól, valamint a nyomtatás minősége is élesebb lesz.

 

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.

Vissza a tetejére