TN-1090 eredeti Brother toner - fekete

1,500 oldalra elegendő fekete toner

Akár 1,500 oldalra elegendő töltöttség ISO/IEC 19752 szerint

Japán tervezés, amely segíti a kimagasló minőségű nyomatok megalkotását

Professzionális megjelenésű nyomatok

Termékleírás

TN1090_main

A festékrészecskék mérete, alakja és színe teljes összhangban vannak egymással, így tiszta és éles nyomatokat készíthet

A tonert a Brother magas szintű tervezési előírásaival összhangban tervezték, amellyel nagy felbontással és minőségi fekete színben nyomtathat

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 1,500 oldalra elegendő töltöttség ISO/IEC 19752 szerint
  • Japán tervezés, amely segíti a kimagasló minőségű nyomatok megalkotását
  • Professzionális megjelenésű nyomatok
  • A festékrészecskék mérete, alakja és színe teljes összhangban vannak egymással, így tiszta és éles nyomatokat készíthet
  • A tonert a Brother magas szintű tervezési előírásaival összhangban tervezték, amellyel nagy felbontással és minőségi fekete színben nyomtathat

Bemutatás

Válassza az eredeti TN-1090 fekete tonert és biztos lehet benne, hogy nyomtatójával kimagasló minőségű, éles és professzionális nyomatokat készíthet. Egyszerűen cserélhető és költséghatékony megoldás otthoni és irodai használatra egyaránt.

A HL-1222WE és a HL-1223WE lézernyomtatókkal valamint a DCP-1622WE és a DCP-1623WE multifunkciós készülékekkel kompatibilis. Gyorsan és könnyedén cserélhető kellék, amely segít a nyomtatás minőségének megőrzésében.

Bemutatás

Az eredeti Brother TN-1090 toner a HL-1222WE és a HL-1223WE lézernyomtatókkal valamint a DCP-1622WE és a DCP-1623WE multifunkciós készülékekkel kompatibilis. Gyorsan és könnyedén cserélhető kellék, amely segít a nyomtatás minőségének megőrzésében. Amennyiben eredeti tonert használ lézer készülékéhez, ezzel végi a beégető-egységet és a belső alkatrészeket a meghibásodástól, valamint a nyomtatás minősége is élesebb lesz.

 

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére