1. Home
  2. Kellékek
  3. TN-1050

Eredeti Brother TN-1050 toner – Fekete

Brother TN-1050 tonerkazetta. Akár 1,000 oldal. 

Az eredeti TN-1050 fekete toner ökéletes összhangot alkot a Brother készülékekkel. Kimagasló minőségű, éles nyomatok. Amikor eljön az ideje a kellékanyag cseréjének, ne gondolkozzon, hogy megéri-e az eredeti Brother TN-1050 tonert megvásárolnia, mert biztos lehet benne, hogy készüléke a lehető legkiválóbb minőségű, kristálytiszta dokumentumokat fogja nyomtatni.

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 1,000 oldal nyomtatása ISO/IEC 19752 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother tintapatron
  • Több megtakarított pénz és idő, kevesebb hulladék

Bemutatás

Az eredeti Brother TN-1050 tonert kifejezetten úgy tervezték, hogy nyomtatója a legjobb minőséget hozza ki magából és időről-időre kimagasló minőségű nyomatokat készíthet vele.

Bár olcsóbb alternatívák is állnak rendelkezésre, csak a valódi TN-3230 gondoskodik róla, hogy a nyomtatója hosszú távon is megfelelően és hatékonyan működjön.
Rendelje meg a csere kellékanyagot még ma, annak érdekében, hogy a nyomtató a lehető legjobban működjön és kimagasló minőséget nyújtson Önnek.

Az eredeti TN-1050 fekete tonerkazettát választva meggyőződhet róla, hogy a nyomtató mindig a legjobb teljesítményt nyújtja és garanciavesztés sem következhet be.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.