Kosárban

Eredeti Brother DR-B023 cserélhető dobegység

Brother DR-B023 Tonerbenefit cserélhető dobegység, akár 12,000 oldalra elegendő töltet

Akár 1,200 oldalra elegendő töltet ISO/IEC 24711 szerint

Kimagasló minőségű Brother kellékek

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

Brother tonerbenefit DR023 drum dobozzal

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 1,200 oldalra elegendő töltet ISO/IEC 24711 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Az eredeti Brother Tonerbenefit dobegységet kifejezetten úgy tervezték, hogy kiválóan együttműködjön a Brother készülékével. A DR-B023 dobegység biztosítja, hogy nyomatai kimagasló minőségűek legyenek. Kompatibilis a Tonerbenefit széria készülékeivel és egyszerűen cserélhető.

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

A DR-B023 Tonerbenefit dobegység biztosítja, hogy a Brother nyomtatója olyan minőségi nyomtatásokat biztosítson, amelyeket elvár.

Azzal, hogy eredeti kelléket vásárol, megóvja készülékét azoktól a típusú meghibásodásoktól, amelyeket a nem-eredeti kellékek okozhatnak.

 Bár olcsóbb alternatívák állnak rendelkezésre, csak a valódi DR-B023 Tonerbenefit dobegység gondoskodik róla, hogy a nyomtató továbbra is hatékonyan működjön.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.

Vissza a tetejére