Eredeti Brother DR-B023 cserélhető dobegység

Brother DR-B023 Tonerbenefit cserélhető dobegység, akár 12,000 oldalra elegendő töltet

Akár 1,200 oldalra elegendő töltet ISO/IEC 24711 szerint

Kimagasló minőségű Brother kellékek

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

Brother tonerbenefit DR023 drum dobozzal

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 1,200 oldalra elegendő töltet ISO/IEC 24711 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Az eredeti Brother Tonerbenefit dobegységet kifejezetten úgy tervezték, hogy kiválóan együttműködjön a Brother készülékével. A DR-B023 dobegység biztosítja, hogy nyomatai kimagasló minőségűek legyenek. Kompatibilis a Tonerbenefit széria készülékeivel és egyszerűen cserélhető.

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

A DR-B023 Tonerbenefit dobegység biztosítja, hogy a Brother nyomtatója olyan minőségi nyomtatásokat biztosítson, amelyeket elvár.

Azzal, hogy eredeti kelléket vásárol, megóvja készülékét azoktól a típusú meghibásodásoktól, amelyeket a nem-eredeti kellékek okozhatnak.

Bár olcsóbb alternatívák állnak rendelkezésre, csak a valódi DR-B023 Tonerbenefit dobegység gondoskodik róla, hogy a nyomtató továbbra is hatékonyan működjön.
Brother munkások kellékeket ellenőrzik

A Brother által nyújtott támogatás: "at your side"

Az eredeti Brother kellékanyagok használata védi a nyomtató garanciáját. A Brother mindig Ön mellett áll: 'at your side" Vállaljuk, hogy kiváló értékesítési támogatást nyújtunk és ügyfélszolgálatot biztosítunk Önnek – vásárlás előtt és után egyaránt.

 
Brother Mobile Connect applikáció logó

Nyomtatás kötöttségek nélkül

A Brother Mobile Connect applikáció segítségével könnyedén kezelheti Brother nyomtatóját telefonjáról is. Nyomtasson és szkenneljen dokumentumokat akár útközben is. Személyre szabhatja gyakran használt funkcióit, és megtapasztalhatja a mobileszközről történő nyomtatás könnyedségét. A kezdéshez töltse le az alkalmazást mobileszközére. Tudjon meg többet...

tonerbenefit transparent Overview

Több megtakarítás a TonerBenefit-tel

A kiváló minőségű nyomtatott dokumentumoknak nem kell sokba kerülni. A Tonerbenefit modelljeink kiváló választást biztosítanak a nagyobb mennyiségű nyomtatáshoz, hiszen a tonerekkel akár 2 000 oldalt 7oldalt kis kinyomtathatnak, így alacsonyabb teljes birtoklásiköltséget biztosítanak a minőség romlása nélkül. A termék regisztrációja után 3 év garancia jár. Regisztrálja készülékét weboldalunkon!

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére