Kosárban

Eredeti Brother DR-300 dobegység

Eredeti Brother DR-300 dobegység. Akár 20,000 oldalhoz.

Akár 20,000 oldalra elegendő

Kimagasló minőségű, eredeti Brother dobegység

Több megtakarított pénz és idő, kevesebb hulladék

Termékleírás

DR300_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 20,000 oldalra elegendő
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother dobegység
  • Több megtakarított pénz és idő, kevesebb hulladék

Bemutatás

Az eredeti DR-300 dobegység tökéletes összhangot alkot a Brother készülékekkel. Kimagasló minőségű, éles nyomatok. Amikor eljön az ideje a kellékanyag cseréjének, ne gondolkozzon, hogy megéri-e az eredeti Brother DR-300 dobegységet megvásárolnia, mert biztos lehet benne, hogy készüléke a lehető legkiválóbb minőségű, kristálytiszta dokumentumokat fogja nyomtatni.

 

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

Az eredeti DR-300 dobegység biztosítja, hogy a Brother nyomtatójával olyan minőségi nyomatokat készítsen amilyenre Önnek szüksége van.

Bár olcsóbb alternatívák is állnak rendelkezésre, csak a valódi DR-300 dobegység gondoskodik róla, hogy a nyomtatója hosszú távon is megfelelően és hatékonyan működjön.
Rendelje meg a csere kellékanyagot még ma, annak érdekében, hogy a nyomtató a lehető legjobban működjön és kimagasló minőséget nyújtson Önnek.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.

Vissza a tetejére