Eredeti Brother DR-300 dobegység

Eredeti Brother DR-300 dobegység. Akár 20,000 oldalhoz.

Akár 20,000 oldalra elegendő

Kimagasló minőségű, eredeti Brother dobegység

Több megtakarított pénz és idő, kevesebb hulladék

Termékleírás

DR300_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 20,000 oldalra elegendő
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother dobegység
  • Több megtakarított pénz és idő, kevesebb hulladék

Bemutatás

Az eredeti DR-300 dobegység tökéletes összhangot alkot a Brother készülékekkel. Kimagasló minőségű, éles nyomatok. Amikor eljön az ideje a kellékanyag cseréjének, ne gondolkozzon, hogy megéri-e az eredeti Brother DR-300 dobegységet megvásárolnia, mert biztos lehet benne, hogy készüléke a lehető legkiválóbb minőségű, kristálytiszta dokumentumokat fogja nyomtatni.

 

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

Az eredeti DR-300 dobegység biztosítja, hogy a Brother nyomtatójával olyan minőségi nyomatokat készítsen amilyenre Önnek szüksége van.

Bár olcsóbb alternatívák is állnak rendelkezésre, csak a valódi DR-300 dobegység gondoskodik róla, hogy a nyomtatója hosszú távon is megfelelően és hatékonyan működjön.
Rendelje meg a csere kellékanyagot még ma, annak érdekében, hogy a nyomtató a lehető legjobban működjön és kimagasló minőséget nyújtson Önnek.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére