Eredeti Brother DR-243CL cserélhető dobegység

Brother DR-243CL cserélhető dobegység, akár 18,000 oldalra való élettartammal. A DR-243CL 4 különálló dobegységgel érkezik.

Akár 18,000 oldal nyomtatásához

4 különálló dobegységgel rendelkezik

Kiváló minőségű eredeti Brother dobegység

Termékleírás

DR243CL_main

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 18,000 oldal nyomtatásához
  • 4 különálló dobegységgel rendelkezik
  • Kiváló minőségű eredeti Brother dobegység
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Ezt az eredeti kellékanyagot kifejezetten tervezték a Brother lézernyomtatóhoz, hogy tökéletes összhangban működjön a készülékkel. A DR-243 dobegység négy külön dobdal rendelkezik, egyenként mindegyik festékkazettánál, biztosítva, hogy a nyomtató kiváló minőségű eredményeket hozzon létre. Ez a dobegység akár 18 000 oldalt is tartalmaz.

A számos nyomtatóval kompatibilis, egyszerűen telepíthető dobegységek segítenek a nyomtatás minőségének megőrzésében.

 

.

Bemutatás

Legyen biztos benne, hogy a Brother nyomtató továbbra is kivételes eredményeket nyújt Önnek a DR-243CL dobegység használatával.

Bár olcsóbb alternatívák állnak rendelkezésre, csak egy valódi DR-243CL dobegység garantálja, hogy a készülék továbbra is olyan gyorsan és hatékonyan fog működni, mint ahogyan Önnek erre szüksége van.

Ne felejtsük el, hogy a Brother kellékek használata az egyetlen módja annak, hogy a nyomtató mindig a lehető legjobban működjön, és a garancia is érvényes maradjanak.

Válassza a Brother DR-243CL dobegységét, amelyet úgy terveztek, hogy a Brother nyomtató a lehető legjobban működjön, és idővel jobb értéket biztosítson Önnek.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére