Eredeti Brother DR-243CL cserélhető dobegység

Brother DR-243CL cserélhető dobegység, akár 18,000 oldalra való élettartammal. A DR-243CL 4 különálló dobegységgel érkezik.

Akár 18,000 oldal nyomtatásához

4 különálló dobegységgel rendelkezik

Kiváló minőségű eredeti Brother dobegység

Termékleírás

DR243CL_main

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 18,000 oldal nyomtatásához
  • 4 különálló dobegységgel rendelkezik
  • Kiváló minőségű eredeti Brother dobegység
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Ezt az eredeti kellékanyagot kifejezetten tervezték a Brother lézernyomtatóhoz, hogy tökéletes összhangban működjön a készülékkel. A DR-243 dobegység négy külön dobdal rendelkezik, egyenként mindegyik festékkazettánál, biztosítva, hogy a nyomtató kiváló minőségű eredményeket hozzon létre. Ez a dobegység akár 18 000 oldalt is tartalmaz.

A számos nyomtatóval kompatibilis, egyszerűen telepíthető dobegységek segítenek a nyomtatás minőségének megőrzésében.

 

.

Bemutatás

Legyen biztos benne, hogy a Brother nyomtató továbbra is kivételes eredményeket nyújt Önnek a DR-243CL dobegység használatával.

Bár olcsóbb alternatívák állnak rendelkezésre, csak egy valódi DR-243CL dobegység garantálja, hogy a készülék továbbra is olyan gyorsan és hatékonyan fog működni, mint ahogyan Önnek erre szüksége van.

Ne felejtsük el, hogy a Brother kellékek használata az egyetlen módja annak, hogy a nyomtató mindig a lehető legjobban működjön, és a garancia is érvényes maradjanak.

Válassza a Brother DR-243CL dobegységét, amelyet úgy terveztek, hogy a Brother nyomtató a lehető legjobban működjön, és idővel jobb értéket biztosítson Önnek.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.

Vissza a tetejére