Kosárban

Eredeti Brother DR-241CL dobegység

Brother DR-241CL fekete, cián, magenta és sárga színsor. Akár 15,000 oldal.

Hozza ki az irodai lézernyomtatójából azt a minőséget, amelyre szüksége van és biztosítsa, hogy a nyomatok a lehető legkiválóbbak legyenek. Az eredeti Brother DR-241CL dobegység könnyen telepíthető, megbízható és hosszú ideig használható a készülékkel, valamint biztosítja, hogy nyomtatási problémák nem fogják lelassítani a mindennapi munkafolyamatokat..

Kiemelt tualjdonságok

  • Akár 15,000 oldalhoz (1feladat/oldal)
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother kellék
  • Több megtakarított pénz és idő,kevesebb hulladék

Bemutatás

Az irodai nyomtatás során a Brother DR-241CL dobegységére számíthat, hogy a nyomtató tökéletes minőséget és kristálytiszta nyomatokat produkáljon.
Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb árú termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Az eredeti DR-241CL dobegységet választva meggyőződhet róla, hogy a nyomtató mindig a legjobb teljesítményt nyújtja és garanciavesztés sem következhet be.

Kompatibilis

Kompatibilis

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.