Eredeti Brother BU800CL szíjegység

Brother BU800CL szíjegység. Terhelhetőség 100 000 oldal.

100 000 oldalas terhelhetősége

Kiváló minőségű eredeti Brother kellékanyagok

Lézernyomtatója így a legjobb teljesítményt nyújtja

Termékleírás

BU800CL szemből

Ugyanaz a mérnökcsapat fejlesztette ki, aki az Ön Brother nyomtatóját is készítette. Ez azt jelenti, hogy úgy tervezték őket, hogy együttműködjenek a kiváló minőségű nyomtatott dokumentumok elkészítésében.

Kiemelt tulajdonságok

  • 100 000 oldalas terhelhetősége
  • Kiváló minőségű eredeti Brother kellékanyagok
  • Lézernyomtatója így a legjobb teljesítményt nyújtja
  • Ugyanaz a mérnökcsapat fejlesztette ki, aki az Ön Brother nyomtatóját is készítette. Ez azt jelenti, hogy úgy tervezték őket, hogy együttműködjenek a kiváló minőségű nyomtatott dokumentumok elkészítésében.

Bemutatás

Az eredeti Brother BU800CL szíjegységgel irodai lézernyomtatója úgy működik, hogy a nyomatok a lehető legjobb minőségűek legyenek.

A BU800CL egyszerűen telepíthető, megbízható és hosszú élettartamú tartozék. Számos nyomtatóval kompatibilis, szíjegységeink segítik a nyomtatást. 

Amikor a nyomtató jelez, cserélje ki a szíjegységet egy eredeti Brother BU800CL kellékre a kiváló nyomtatási minőség megőrzése érdekében. Ha a jelenlegi szalagegységet az ajánlott nyomatszámon túl hagyja a nyomtatóban, az gyenge teljesítményhez vezet, és károsíthatja a készüléket.

 

Bemutatás

 
Megbízhatóság és minőség

Megbízhatóság és minőség

Győződjön meg arról, hogy Brother nyomtatója továbbra is az elvárt eredményeket produkálja, ha a BU800CL szíjegységgel működik. Bár léteznek olcsóbb cserealternatívák, csak az eredeti BU800CL szíjegység garantálja, hogy készüléke továbbra is olyan gyorsan és hatékonyan fog működni, ahogy Önnek szüksége van rá.

 
 
Garantáltan munkára tervezve

Garancia a minőségre

Ne feledje, hogy a Brother kellékek használata az egyetlen módja annak, hogy nyomtatója továbbra is a lehető legjobban működjön. A BU800CL szíjegységet úgy tervezték, hogy Brother nyomtatója a lehető legjobban működjön, és idővel jobb értéket biztosítson Önnek.

Támogatás - At your side

A Brother által nyújtott támogatás: "at your side"

Az eredeti Brother kellékanyagok használata védi a nyomtató garanciáját. A Brother mindig Ön mellett áll: 'at your side" Vállaljuk, hogy kiváló értékesítési támogatást és ügyfélszolgálatot nyújtunk Önnek – vásárlás előtt és után egyaránt.

 
Két papagáj repül a dzsungel felett

Környezetvédelem és újrahasznosítás

Minden készülékünk és tintapatronunk úgy készült, hogy a lehető legkevesebb hatással legyen a környezetre. A Brother környezettudatos megoldást kínál ügyfeleinek arra, hogy a készülékek a megfelelő helyre kerüljenek élettartamuk végén. 

 

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére