Eredeti Brother BU-223CL szíjegység

Brother BU-223CL szíjegység. Élettartam 50,000 oldalhoz.

50,000 oldalas kapacitás

Kimagasló minőségű Brother termék

Használatával lézernyomtatója mindig tökéletes teljesítményt fog nyújtani

Termékleírás

BU223CL

Kiemelt tulajdonságok

  • 50,000 oldalas kapacitás
  • Kimagasló minőségű Brother termék
  • Használatával lézernyomtatója mindig tökéletes teljesítményt fog nyújtani

Bemutatás

Az eredeti Brother BU-223CL szíjegység kompatibilis számos lézernyomtatónkkal. A BU-223CL segítségével a professzionális dokumentumokat gyorsan, hatékonyan és pontosan reprodukálhatja, így gondoskodik a nyomtató karbantartásáról. 

Bemutatás

Az eredeti BU-223CL szíjegység minden iroda elengedhetetlen kelléke. Használatával biztos lehet abban, hogy nyomtatója hosszabb ideig fog kiváló minőségű dokumentumokat nyomtatni.

A BU-223CLgarantálja, hogy lézernyomtatója megfelelően hasznosítja a festéket, így a szövegek és képek mindig kristálytiszta minőségben kerülnek kinyomtatásra.  Telepítése gyors és egyszerű. Fontos szerepet játszik abban, hogy a nyomtatója mindig azt a professzionális minőséget nyújtsa, amit Ön joggal elvár egy Brother terméktől.

50000 oldalas élettartamával ez a csere szíjegység nem csak hosszú élettartamú és megbízható, hanem nyomtatójának mindennapos karbantartását is megkönnyíti.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.

Vissza a tetejére