Eredeti Brother BU-223CL szíjegység

Brother BU-223CL szíjegység. Élettartam 50,000 oldalhoz.

50,000 oldalas kapacitás

Kimagasló minőségű Brother termék

Használatával lézernyomtatója mindig tökéletes teljesítményt fog nyújtani

Termékleírás

BU223CL

Kiemelt tulajdonságok

  • 50,000 oldalas kapacitás
  • Kimagasló minőségű Brother termék
  • Használatával lézernyomtatója mindig tökéletes teljesítményt fog nyújtani

Bemutatás

Az eredeti Brother BU-223CL szíjegység kompatibilis számos lézernyomtatónkkal. A BU-223CL segítségével a professzionális dokumentumokat gyorsan, hatékonyan és pontosan reprodukálhatja, így gondoskodik a nyomtató karbantartásáról. 

Bemutatás

Az eredeti BU-223CL szíjegység minden iroda elengedhetetlen kelléke. Használatával biztos lehet abban, hogy nyomtatója hosszabb ideig fog kiváló minőségű dokumentumokat nyomtatni.

A BU-223CLgarantálja, hogy lézernyomtatója megfelelően hasznosítja a festéket, így a szövegek és képek mindig kristálytiszta minőségben kerülnek kinyomtatásra.  Telepítése gyors és egyszerű. Fontos szerepet játszik abban, hogy a nyomtatója mindig azt a professzionális minőséget nyújtsa, amit Ön joggal elvár egy Brother terméktől.

50000 oldalas élettartamával ez a csere szíjegység nem csak hosszú élettartamú és megbízható, hanem nyomtatójának mindennapos karbantartását is megkönnyíti.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére