Kosárban

Eredeti Brother BU200CL szíjegység 

Brother BU200CL szíjegység. 50000 oldalas kapacitás. 

Az eredeti Brother BU200CL szíjegység kompatibilis számos lézernyomtatónkkal. A BU200CL szíjegység megkönnyíti nyomtatója karbantartását, használatával pedig Ön mindenkor professzionális minőségben, gyorsan és hatékonyan fog nyomtatni.

Kiemelt tulajdonságok

  • 50000 oldalas kapacitás
  • Kiváló minőségű eredeti Brother termék
  • Használatával lézernyomtatója mindig tökéletes teljesítményt fog nyújtani

Bemutatás

Az eredeti BU200CL szíjegység minden iroda elengedhetetlen kelléke. Használatával biztos lehet abban, hogy nyomtatója hosszabb ideig fog kiváló minőségű dokumentumokat nyomtatni.

A BU200CL garantálja, hogy lézernyomtatója megfelelően hasznosítja a festéket, így a szövegek és képek mindig kristálytiszta minőségben kerülnek kinyomtatásra.  Telepítése gyors és egyszerű. Fontos szerepet játszik abban, hogy a nyomtatója mindig azt a professzionális minőséget nyújtsa, amit Ön joggal elvár egy Brother terméktől.

50000 oldalas kapacitásával ez a csere szíjegység nem csak hosszú élettartamú és megbízható, hanem nyomtatójának mindennapos karbantartását is megkönnyíti.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.