Eredeti Brother DK-N55224 folytonos papírszalag, nem ragasztható – Fehér alapon fekete, 54mm széles

Brother DK-N55224 fehér alapon fekete szalag tekercsben– 54mm széles - A szalag 30.5m hosszú.

54mm széles, 30.5m hosszú

Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs

Jól olvasható és tartós címke

Termékleírás

DKN5524 and Roll

Kiemelt tulajdonságok

  • 54mm széles, 30.5m hosszú
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

A Brother QL nyomtatókkal való használatra tervezett eredeti Brother DK-N55224 fehér alapon fekete papír az irodában, valamint a kiskereskedelmi és vendéglátóipari környezetben kiválóan használható, és lehetővé teszi bármilyen hosszúságú címke létrehozását.

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

A fehér alapon fekete  DK-N55224 folytonos címkeszalagot a Brother szigorúan tesztelte, hogy Ön a lehető legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb kellékkel dolgozhasson. A cserélhető szalag a legújabb, direkt thermál technológiát alkalmazza, és erősen megtapad az egyes felületeken.

Tökéletes megoldás egyedi formájú és méretű hirdetések készítéséhez. A DK-N55224-et azért fejlesztették ki, hogy Ön élvezhesse a kreativitás szabadságot, miközben egyedi méretű jelöléseket vagy feliratokat készít, és egyszerűen darabolhatja a szalagot a kívánt méretre.

A kifejezetten kisebb méretű nyomtatási elemek, például látogató jelvények vagy ültetőkártyák készítésére tervezett DK-N55224 papírtekercs is ideális bármi vonalkódok, jegyek vagy polc-címkék feliratainak elkészítéséhez.

Az eredtei Brother DK-N55224 feliratozó tekercs használatával biztos lehet benne, hogy készüléke a maximumot nyújtja Önnek és kimagasló minőségű, egyértelmű és jól olvasható feliratokat készíthet.

 

 

Vissza a tetejére