Eredeti Brother DK-22606 folytonos filmszalag – Sárga alapon fekete , 62mm széles

Brother DK-22606 Sárga alapon fekete folytonos filmszalag – 62mm. A szalag hossza 15.24m, szélessége 62mm.

62mm széles, 15.24m hosszú

Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs

Jól olvasható és tartós címke

Termékleírás

DK22606 and Roll

Kiemelt tulajdonságok

  • 62mm széles, 15.24m hosszú
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

Függetlenül attól, hogy dokumentumokat, polcrendszert feliratoz vagy egyéb jelöléseket készít, élvezni fogja a rugalmasságot a Brother szalagok használatakor. A DK-22606 folytonos filmszalag kiváló megoldást jelent otthoni és irodai környezetben egyaránt.

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

Tökéletes megoldás jelölések, polcrendszerek és dokumentáció feliratozására szolgáló címkék készítéséhez. A DK-22606 használatakor élvezni fogja a kreativitás nyújtotta szabadságot. Szakszerűen úgy tervezték, hogy megfeleljen az összes címkézési igénynek. Bármilyen méretű címkét elkészíthet úgy, hogy a szalagot egyszerűen a kívánt hosszúságúra vágja.

Az eredeti, fehér alapon fekete DK-22606 sokoldalú felhasználási lehetőségének köszönhetően kitűnően rendszerezi és dekorálja az otthoni és a munkahelyi környezetet. A DK-22606 szalagot a Brother szigorúan tesztelte, hogy Ön a lehető legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb kellékkel dolgozhasson. Erősen megtapad az egyes felületeken.


Az eredeti Brother DK-22606 feliratozó tekercs használatával biztos lehet benne, hogy készüléke a maximumot nyújtja Önnek és kimagasló minőségű, egyértelmű és jól olvasható feliratokat készíthet.

Vissza a tetejére