Kosárban

Eredeti Brother DK-22606 folytonos filmszalag – Sárga alapon fekete , 62mm széles

Brother DK-22606 Sárga alapon fekete folytonos filmszalag – 62mm. A szalag hossza 15.24m, szélessége 62mm.

Függetlenül attól, hogy dokumentumokat, polcrendszert feliratoz vagy egyéb jelöléseket készít, élvezni fogja a rugalmasságot a Brother szalagok használatakor. A DK-22606 folytonos filmszalag kiváló megoldást jelent otthoni és irodai környezetben egyaránt.

Kiemelt tulajdonságok

  • 62mm széles, 15.24m hosszú
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

Tökéletes megoldás jelölések, polcrendszerek és dokumentáció feliratozására szolgáló címkék készítéséhez. A DK-22606 használatakor élvezni fogja a kreativitás nyújtotta szabadságot. Szakszerűen úgy tervezték, hogy megfeleljen az összes címkézési igénynek. Bármilyen méretű címkét elkészíthet úgy, hogy a szalagot egyszerűen a kívánt hosszúságúra vágja.

Az eredeti, fehér alapon fekete DK-22606 sokoldalú felhasználási lehetőségének köszönhetően kitűnően rendszerezi és dekorálja az otthoni és a munkahelyi környezetet. A DK-22606 szalagot a Brother szigorúan tesztelte, hogy Ön a lehető legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb kellékkel dolgozhasson. Erősen megtapad az egyes felületeken.


Az eredeti Brother DK-22606 feliratozó tekercs használatával biztos lehet benne, hogy készüléke a maximumot nyújtja Önnek és kimagasló minőségű, egyértelmű és jól olvasható feliratokat készíthet.

Kompatibilis