1. Home
  2. Kellékek
  3. DK-22225

Eredeti Brother DK-22225 folytonos szalag tekercsben – Fehér alapon fekete, 38mm széles

"Brother DK-22225 fehér alapon fekete, folytonos szalag, tekercsben – 38mm - A szalag szélessége 38mm, hosszúsága 30.48m"

Függetlenül attól, hogy borítékokat, mappákat vagy polcrendszert feliratoz, élvezni fogja a rugalmasságot a Brother szalagok használatakor. A DK-22225 folytonos papírszalag erősen tapad a felületre, amelyen elhelyezi, így kiváló megoldást jelent otthoni és irodai környezetben egyaránt.

Kiemelt tulajodnságok

  • 38mm széles, 30.48m hosszú
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

Tökéletes megoldás mappák, borítékok vagy akár polcok feliratozására szolgáló címkék készítéséhez. A DK-22225 használatakor élvezni fogja a kreativitás nyújtotta szabadságot. Szakszerűen úgy tervezték, hogy megfeleljen az összes címkézési igénynek. A folytonos papírszalag lehetővé teszi bármilyen méretű címke létrehozását úgy, hogy a szalagot egyszerűen a kívánt hosszúságúra vágja.

Az eredeti, fehér alapon fekete DK-22225 sokoldalú felhasználási lehetőségének köszönhetően kitűnően rendszerezi és dekorálja az otthoni és a munkahelyi környezetet. A DK-22225 szalagot a Brother szigorúan tesztelte, hogy Ön a lehető legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb kellékkel dolgozhasson. A cserélhető szalag a legújabb, direkt thermál technológiát alkalmazza, és erősen megtapad az egyes felületeken.

Az eredeti Brother DK-22225 feliratozó tekercs használatával biztos lehet benne, hogy készüléke a maximumot nyújtja Önnek és kimagasló minőségű, egyértelmű és jól olvasható feliratokat készíthet

 

Compatible with