1. Home
  2. Kellékek
  3. DK-22223

Eredeti Brother DK-22223 folytonos papírszalag tekercsben – Fehér alapon fekete, 50mm széles

"Brother DK-22223 fehér alapon fekete, folytonos papírszalag tekercsben – 50mm - A szalag hossza 30.48m, szélessége 50mm"

Függetlenül attól, hogy borítékokat, mappákat vagy polcrendszert feliratoz, élvezni fogja a rugalmasságot a Brother szalagok használatakor. A DK-22223 folytonos papírszalag erősen tapad a felületre, amelyen elhelyezi, így kiváló megoldást jelent otthoni és irodai környezetben egyaránt.

Kiemelt tulajodnságok

  • 50mm széles, 30.48m hosszú
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

Tökéletes megoldás mappák, borítékok vagy akár polcok feliratozására szolgáló címkék készítéséhez. A DK-222123 használatakor élvezni fogja a kreativitás nyújtotta szabadságot. Szakszerűen úgy tervezték, hogy megfeleljen az összes címkézési igénynek. A folyamatos papírszalag lehetővé teszi bármilyen méretű címke létrehozását úgy, hogy a szalagot egyszerűen a kívánt hosszúságúra vágja.

Az eredeti, fehér alapon fekete DK-22223 sokoldalú felhasználási lehetőségének köszönhetően kitűnően rendszerezi és dekorálja az otthoni és a munkahelyi környezetet. A DK-22223 szalagot a Brother szigorúan tesztelte, hogy Ön a lehető legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb kellékkel dolgozhasson. A cserélhető szalag a legújabb, direkt thermál technológiát alkalmazza, és erősen megtapad az egyes felületeken.
Az eredeti Brother DK-22223 feliratozó tekercs használatával biztos lehet benne, hogy készüléke a maximumot nyújtja Önnek és kimagasló minőségű, egyértelmű és jól olvasható feliratokat készíthet.

Kompatibilis