Eredeti Brother DK-22214 papírszalag tekercsben – Fehér alapon fekete, 12 mm széles

Brother DK-22212 fehér alapon fekete, folytonos papírszalag, tekercsben– 12 mm széles. A szalag hossza 30.48 m

12 mm széles, 30.48 m hosszú

Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs

Jól olvasható és tartós címke

Termékleírás

DK22214 and Roll

Kiemelt tulajdonságok

  • 12 mm széles, 30.48 m hosszú
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

Függetlenül attól, hogy borítékokat, mappákat vagy polcrendszert feliratoz, rendkívüli rugalmasságot fog tapasztalni a Brother szalagok használatakor. A DK-22214 folytonos papírszalag erősen tapad a felületre, amelyen elhelyezi, így kiváló megoldást jelent otthoni és irodai környezetben egyaránt.

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

Tökéletes megoldás mappák, borítékok vagy akár polcok feliratozására szolgáló címkék készítéséhez. A DK-22214 használatakor élvezni fogja a kreativitás nyújtotta szabadságot. Szakszerűen úgy tervezték, hogy megfeleljen az összes címkézési igénynek. A folyamatos papírszalag lehetővé teszi bármilyen méretű címke létrehozását úgy, hogy a szalagot egyszerűen a kívánt hosszúságúra vágja.

Az eredeti, fehér alapon fekete DK-22214 sokoldalú felhasználási lehetőségének köszönhetően kitűnően rendszerezi és dekorálja az otthoni és a munkahelyi környezetet. A DK-22214 szalagot a Brother szigorúan tesztelte, hogy Ön a lehető legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb kellékkel dolgozhasson. A cserélhető szalag a legújabb, direkt thermál technológiát alkalmazza, és erősen megtapad az egyes felületeken.

Az eredeti Brother DK-22214 feliratozó tekercs használatával biztos lehet benne, hogy készüléke a maximumot nyújtja Önnek és kimagasló minőségű, egyértelmű és jól olvasható feliratokat készíthet.

Vissza a tetejére