Kosárban

Genuine Brother DK-22205 Continuous Paper Label Roll – Black on White, 62mm wide

Brother DK-22205 fehér alapon fekete papírszalag tekercsben – 62mm, A szalag teljes hossza 30.48m, szélessége 62mm

Függetlenül attól, hogy borítékokat, mappákat vagy polcrendszert feliratoz, élvezni fogja a rugalmasságot a Brother szalagok használatakor. A DK-22205 folytonos papírszalag erősen tapad a felületre, amelyen elhelyezi, így kiváló megoldást jelent otthoni és irodai környezetben egyaránt.

 

 

Kiemelt tulajodnságok

  • 62mm széles, 30.48m hosszú
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

Tökéletes megoldás mappák, borítékok vagy akár polcok feliratozására szolgáló címkék készítéséhez. A DK-22205 használatakor élvezni fogja a kreativitás nyújtotta szabadságot. Szakszerűen úgy tervezték, hogy megfeleljen az összes címkézési igénynek. A folyamatos papírszalag lehetővé teszi bármilyen méretű címke létrehozását úgy, hogy a szalagot egyszerűen a kívánt hosszúságúra vágja.
Az eredeti, fehér alapon fekete DK-22205 sokoldalú kialakításának köszönhetően kitűnően rendszerezi és dekorálja az otthoni és a munkahelyi környezetet. A DK-22205 szalagot a Brother szigorúan tesztelte, hogy Ön a lehető legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb kellékkel dolgozhasson. A cserélhető szalag a legújabb, direkt thermál technológiát alkalmazza, és erősen megtapad az egyes felületeken.
Az eredtei Brother DK-22205 feliratozó tekercs használatával biztos lehet benne, hogy készüléke a maximumot nyújtja Önnek és kimagasló minőségű, egyértelmű és jól olvasható feliratokat készíthet.

Kompatibilis