Eredeti Brother DK-22205 folytonos, papír címketekercs – fehér alapon fekete, 62 mm széles

Brother DK-22205 fehér alapon fekete papírszalag tekercsben – 62 mm, A szalag teljes hossza 30.48 m, szélessége 62 mm

62 mm széles, 30.48 m hosszú

Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs

Jól olvasható és tartós címke

Termékleírás

DK22205 and Roll

Kiemelt tulajodnságok

  • 62 mm széles, 30.48 m hosszú
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

Függetlenül attól, hogy borítékokat, mappákat vagy polcrendszert feliratoz, élvezni fogja a rugalmasságot a Brother szalagok használatakor. A DK-22205 folytonos papírszalag erősen tapad a felületre, amelyen elhelyezi, így kiváló megoldást jelent otthoni és irodai környezetben egyaránt.

 

 

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

Tökéletes megoldás mappák, borítékok vagy akár polcok feliratozására szolgáló címkék készítéséhez. A DK-22205 használatakor élvezni fogja a kreativitás nyújtotta szabadságot. Szakszerűen úgy tervezték, hogy megfeleljen az összes címkézési igénynek. A folyamatos papírszalag lehetővé teszi bármilyen méretű címke létrehozását úgy, hogy a szalagot egyszerűen a kívánt hosszúságúra vágja.
Az eredeti, fehér alapon fekete DK-22205 sokoldalú kialakításának köszönhetően kitűnően rendszerezi és dekorálja az otthoni és a munkahelyi környezetet. A DK-22205 szalagot a Brother szigorúan tesztelte, hogy Ön a lehető legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb kellékkel dolgozhasson. A cserélhető szalag a legújabb, direkt thermál technológiát alkalmazza, és erősen megtapad az egyes felületeken.
Az eredtei Brother DK-22205 feliratozó tekercs használatával biztos lehet benne, hogy készüléke a maximumot nyújtja Önnek és kimagasló minőségű, egyértelmű és jól olvasható feliratokat készíthet.

Vissza a tetejére