Eredeti Brother LC565XLY tintapatron – sárga

Brother LC565XLY sárga tintapatron – 1 patron / csomag. Akár 1200 oldal nyomtatására.

Akár 1200 oldal nyomtatására is elegendő

Kimagasló minőségű Brother kellékek

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

LC565XLY_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 1200 oldal nyomtatására is elegendő
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Az eredeti LC565XLY sárga tintapatronnal az Ön Brother nyomtatója mindenkor tökéletes teljesítményt fog nyújtani. A patront kifejezetten úgy terveztük, hogy azzal minden alkalommal garantáltan éles, kiváló minőségű dokumentumokat nyomtasson.  Az LC565XLY nagytöltetű patron, így sokkal tovább tart anélkül, hogy a nyomtatási minőségen bármikor csorba esne.

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

További színek:

Az LC565XLY nagytöltetű tintapatronnal az Ön nyomtatója minden igényt kielégítő, tökéletes minőségben fog nyomtatni.

Meglehet, hogy az interneten kapható olcsóbb csere patron is, de kizárólag az eredeti LC565XLY nagytöltetű tintapatron tudja garantálni Önnek azt, hogy a nyomtatója a megszokott gyors és hatékony teljesítményt nyújtja.

Ne feledje, hogy a nyomtatója kimagasló teljesítményét és az érvényben lévő garanciát csak úgy őrizheti meg, ha mindig Brother tintapatront használ.

Tehát ne késlekedjen, még ma rendelje meg a Brother LC565XLY nagytöltetű sárga tintapatront, amellyel hosszú távon biztosan pénzt fog megtakarítani.

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll.

Vissza a tetejére