Eredeti Brother LC462M tintapatron - magenta

A Brother LC462M magenta tintapatron - egy szín a csomagban. 550 oldalt nyomtat.

Az LC462M 550 oldalt nyomtat az ISO/IEC 24711 szabványnak megfelelően

Kiváló minőségű eredeti Brother magenta tintapatron

Az eredeti Brother tintapatronokat szigorú tesztelésnek vetik alá, hogy tökéletesen nyomtassanak, így időt és pénzt takaríthat meg

Termékleírás

LC462M_main

Az eredeti Brother LC462M tintapatront használva védi a nyomtató garanciáját

Nagyobb nyomtatási mennyiség esetén érdemes az LC462XL tintapatront választania

Kiemelt tulajdonságok

  • Az LC462M 550 oldalt nyomtat az ISO/IEC 24711 szabványnak megfelelően
  • Kiváló minőségű eredeti Brother magenta tintapatron
  • Az eredeti Brother tintapatronokat szigorú tesztelésnek vetik alá, hogy tökéletesen nyomtassanak, így időt és pénzt takaríthat meg
  • Az eredeti Brother LC462M tintapatront használva védi a nyomtató garanciáját
  • Nagyobb nyomtatási mennyiség esetén érdemes az LC462XL tintapatront választania

Bemutatás

Olyan patront keres, amely minden nyomtatáskor kitűnő teljesítményt nyújt? A Brother magenta LC462M tintapatron színfakulás-álló tulajdonságokkal sima, megbízható és kiváló minőségű nyomatokat garantál Önnek. Tökéletesen kifejlesztett tintáink biztosítják, hogy nyomtatója a lehető legjobban működjön. 

A Brother a tintapatronok életciklusának minden szakaszában vegye figyelembe a környezetre gyakorolt hatást, ezzel is csökkentve a hulladéklerakóknál keletkező hulladékot. Minden készülékünk és tintapatronunk úgy készült, hogy a lehető legkevesebb hatással legyen a környezetre. 
 
Eredeti Brother LC462M tintapatron – minden alkalommal megéri

Bemutatás

 
Színes

További színekben is kapható

LC462BK fekete
LC462C
 ciánkék
LC462Y sárga

Megbízhatóság és minőség

Megbízhatóság és minőség

A Brother „Innobella Color Rich” technológiával látványos színek jönnek létre, amelyek kimagasló élénkséget hoznak létre a fotónyomatokon. A Brother Innobella Ink gondosan kiválasztott vegyszereket tartalmaz, amelyek megakadályozzák a nyomtatófej eltömődését a simább működés érdekében. Ez biztosítja Brother nyomtatók megbízhatóságát és tartósságát.

Garantáltan munkára tervezve

Garancia a minőségre

A Brother tintapatronokat a teljes nyomtatási rendszer részeként tervezték, a Brother nyomtatóeszközöket szem előtt tartva – a kiváló minőség érdekében. Az eredeti Brother tinták használata a legjobb módja annak, hogy megvédje befektetését és biztosítsa Brother tintasugaras nyomtatója optimális teljesítményét, amellyel könnyedén érhet el kimagasló teljesítményt és hosszú távon pénzt takarít meg.

Teljesítmény tesztelve

Teljesítmény tesztelve

Brother Innobella tinta & papír ellenáll a fénynek, az ózonnak, a fakulásnak, így biztosítva, hogy a hosszan tartó expozíció ne okozza a nyomatok fakulását. Az eredeti Brother tintapatronokkal valóban professzionális minőséget érhet el.

Támogatás - At your side

A Brother által nyújtott támogatás: "at your side"

Az eredeti Brother kellékanyagok használata védi a nyomtató garanciáját. A Brother mindig Ön mellett áll: "at your side". Vállaljuk, hogy kiváló értékesítési támogatást és ügyfélszolgálatot nyújtunk Önnek – vásárlás előtt és után egyaránt.

 
Két papagáj repül a dzsungel felett

Környezetvédelem és újrahasznosítás

Minden készülékünk és tintapatronunk úgy készült, hogy a lehető legkevesebb hatással legyen a környezetre. A Brother környezettudatos megoldást kínál ügyfeleinek arra, hogy megsemmisítsék Brother márkájú termékeiket az élettartamuk végén. 

 
Hitelesítés

Ellenőrizze kellékei eredetiségét

Az eredeti Brother tintapatronokon holografikus biztonsági címke található. Győződjön meg arról, hogy a dobozt és a biztonsági címkét nem manipulálták, valamint ellenőrizze, hogy a hologramos biztonsági címke rendben van-e a dobozon. Az egyedi 7 számjegyű kódsor azonosítható a következő címen: www.brother.com/id

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll.

Vissza a tetejére